• DOLAR 32.342
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2238.572
  • ...
AK Partililer Sezen Aksu’ya tepkiyi fazla bulmuş!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen AK Parti MYK toplantısında, 'Cumhurbaşkanı'na hakaret'ten tutuklanan Sedef Kabaş ve 2017'deki şarkısı nedeniyle gündem olan Sezen Aksu’ya gösterilen tepkiler de gündeme geldi.

Çözüm sürecinde destek vermiş!

Hürriyet'ten Gizem Karakış'ın haberine göre bazı kurmaylar Kabaş ile Aksu olayının aynı zamana denk geldiğini söyleyip Kabaş’a gereken tepkinin verildiğini ancak Aksu’ya gösterilen tepkinin fazla olduğunu dile getirdiler.  “Sedef Kabaş ile ilgili gereken tepki her mecrada verilmeli. Ama Sezen Aksu farklı bir konu. Çözüm sürecinde destek vermiş, toplumda sevilen bir sanatçı” yorumu yapıldı. Hz. Adem ve Havva annemize yapılan hakarete karşı tepki gösterilmesini yersiz bulan Ak Partililer, Erdoğan’a hakaret ettiği için tutuklanan Sedef Kabaş’a gösterilen tepkiden memnun olduklarını ifade ettiler.

Erdoğan: Siz konuşun tabii; bana bırakmayın

Bazı kurmaylar, Aksu konusunda muhakkak bir açıklama yapılması gerekiyorsa bunu ağırlıklı olarak ilgili makamların ve kurmayların yapması gerektiğini savundular. Bir kurmayın da Sezen Aksu’nun tepki gösterilen şarkı sözlerinin 5 yıl önce yazıldığını hatırlatarak, şarkının sözlerinin anlamını anlattığı öğrenildi. Eleştiri ve yorumları dinleyen Erdoğan’ın “Siz konuşun tabii; bana bırakmayın” değerlendirmesini yaptığı ifade edildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir