• DOLAR 32.482
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2442.57
  • ...
Temizlik işçisinden örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus Belediyesinde Temizlik görevi yapan bir kişi, kentin en işlek alanında bank üzerinde bulduğu çantayı sahibine teslim ederek örnek bir davranış sergilerken içinde 106 lira para, çeşitli kredi kartları ile kimlik olan çantayı teslim alan sahibi sevindi.

Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan Ahmet Boymul, yarenlik alanında bir bankın üzerinde çanta bulduktan sonra, çantayı Temizlik İşleri Müdürü Ali Bağrık`a götürerek, durumu izah etti. Yapılan araştırma sonucu çantanın sahibinin bir hastaneden emekli olduğu öğrenilen Songül Ayhan isimli bayan bulunarak Temizlik İşleri Müdürlüğü`nde çantası teslim edildi.

Çantasını teslim alan Songül Ayhan, kendisi için çok değerli olan çantayı tekrar bulabileceğini ummadığını, şuan ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, temizlik işçisine teşekkür etti.

İçindeki 106 lira paranın çok önemli olmadığını diğer evrakların kaybolmasına üzüldüğü dile getiren Songül Ayhan, "Çok şükür çanta ve içindekiler kaybolmadan bulundu. Dediğim gibi para önemli değildi, kimliğim, banka kartlarım ve bana ait olan evraklar önemlidir. Bu devirde böyle temiz insanları bulmak çok zor. Kendisine ve belediye yetkililerine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" dedi.

Çantayı teslim ederek örnek bir davranış sergilemekten mutluluk duyduğunu söyleyen belediye işçisi Ahmet Boymul, çantanın sahibi gibi kendisinin de çok sevindiğini söyledi. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir