• DOLAR 32.393
  • EURO 34.646
  • ALTIN 2386.232
  • ...
Gazeteciler tiyatro gösterisi ile stres attı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Daha önce tarihi Rumkale’ye gezi düzenleyerek üyelerinin stres atıp kaynaşmasını sağlayan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti, bu kez de üyelerini, Çeled Uşaglar Tiyatro  sahnesi ile buluşturdu.

Gaziantep kültürünü yansıtan oyunlarla sahne yapan Çeled Uşaglar Tiyatro ekibi, bu kez Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti üyeleri  için perdelerini açtı.

Gösteride Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti üyeleri hem stres attı hem de birbirleri ile kaynaşma fırsatı yakaladı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti  tarafından organize edilen  tiyatro etkinliğinde, aileleri ile birlikte Çeled Uşaglar’ı izleyip stres atan gazeteciler, gösteriyi beğendi.

Şehitkamil Sanat Merkezinde düzenlenen tiyatro gösterisi programında konuşan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, seçim öncesi verdikleri vaatleri tek tek yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti.

Ay, basın emekçilerinin kaynaşmasını ve stres atmasını sağlamak için sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini söyledi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin  sosyal sorumluluk projesi çerçevesi içerisindeki etkinliğine katılan gazeteciler, başkan Ay’a teşekkür ettiler.

Çeled Uşaglar Tiyatro Yönetmeni Orhan Uslu ve ekibine teşekkür eden Ay, "Sahnelerini bizlere açtıkları için teşekkür ediyoruz. Unutulmaya yüz tutmuş Gaziantep kültürünü ve şivesini keyifle  ve severek izledik. Emeği geçen bütün oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gaziantep basını olarak ünü dünyayı aşan Çeled Uşaglar’ın her zaman yanındayız." dedi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti olarak sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini belirten Ay, bu tür etkinliklerin  devam edeceğini belirterek, "Gaziantep basını olarak çok zor ve sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz. Bu dönemleri daha kolay atlatabilmek için bu tür etkinliklere önem veriyoruz. Bu etkinlikler sayesinde stres atıp unuttuğumuz gülmeyi yeniden hatırlamaya çalışıyoruz. Üyelerimizin birbirleri ile  kaynaşmasına ve sohbet etmesine zemin oluşturtuyoruz Bu da bizi mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

Gazeteciler ve Çeled Uşaglar Yönetmeni Orhan Uslu da etkinliği düzenleyen cemiyete ve Ay'a teşekkür etti. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir