• DOLAR 32.585
  • EURO 35.049
  • ALTIN 2459.926
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 4 Temmuz 2011 Pazartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
 

ÇUKUROVA MERHABA: Köylülerin Hidroelektrik Santrali Protestosu
Saimbeyli İlçesine bağlı Kızılağaç köyünde vatandaşlar, köylerine kurulacak hidroelektrik santraline karşı protesto gösterisi düzenledi.
 

Kuran Kurslarına Büyük Katılım
Sarıçam Merkez ve köylerinde bulunan tüm camilerde başlayan "Yaz Kuran Kursları"na öğrencilerin yoğun katılımı ve ilgi göstermeleri görev yapan din görevlilerini sevindirdi.
 

Hafızlık Yarışmasında Birincilik Demirbaş`ın
Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği Bayanlar Hafızlık Bölge Yarışmasında Adana`nın Kozan İlçesinden Fatma Demirbaş birinci oldu. Yarışmaya Hatay, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Karaman ve Kilis katıldı. Birinci olan Demirbaş 31 Temmuz 2011 tarihinde Samsun`da yapılacak Türkiye finaline hak kazandı.
 

ADANA HABER GAZETESİ: Polisten Kontör Dolandırıcılarına Karşı Klipli Uyarı.
Türkiye genelinde son 3 yıldır vatandaşları telefonla arayıp kendini polis, asker, savcı, hakim olarak tanıttıktan sonra vatandaştan kontör ve para çalan şahıslara karşı önlem almak için Adana Emniyet Müdürlüğü vatandaşları uyaran bir klip çekti. Klipte emniyetin tamamen polisten oluşan tiyatro ekibi rol aldı.
 

Domates Tarlada Kaldı.
Sebze üretiminin yapıldığı önemli merkezlerden biri olan Çukurova`da fiyatlar işçi maliyetlerinin altına inince çiftçiler zarar etti. En büyük zarar ise kilosu 10 kuruşa kadar düşen domateste yaşandı. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir