• DOLAR 32.518
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2424.55
  • ...
Suriye`deki zulüm, fotoğraf karelerinde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Suriye`deki Beşar Esad ve Baas rejiminin zulmü fotoğraf karelerinde sergileniyor. Bursa İnegöl İHH İnsani Yardım Derneği Şubesi, Suriye`deki Beşar Esad ve Baas rejiminin zulmünü göstermek için bir fotoğraf sergisi açtı.

İnegöl`de açılan sergi, Suriye rejiminin insanlara reva gördüğü insanlık dışı muameleleri gözler önüne serdi. Suriye`deki Beşar Esad ve Baas rejiminin zulmünü insanlarımızın gündemine taşı yabilmek amacıyla Sani Konukoğlu Camii önünde açılan sergi büyük ilgi gördü.

Yaşanan zulmü kanıtlayan fotoğraf sergisini İnegöl insanının gözleri önüne seren çalışma ile aynı zamanda demokrasinin nimetleri gözler önüne serildi.

Dernek yetkilileri, sergiyi yapmaktaki amaçlarını açıklarken, "Tüm İnegöl halkının insanlığın ayaklar altına alındığı zulümleri kınadığını, yapılan zulme tepkisiz ve de sessiz kalmayacağını göstermek istedik. Biz bu çalışmaya başlarken, `Birkaç kişinin sesini çıkarmasından ne olur. demedik, unutmadık ki zulme haykıran birler, birleştiğinde binleri, milyonları oluşturacak ve zalimler, bu onurlu direniş karşısında kaçacak delik arayacaklardır."

Bu haberler de ilginizi çekebilir