• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Meteoroloji`den İstanbul için sis uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için sis uyarısı yaptı. Sisin gece ve sabah saatlerinde de devam etmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (deniz ve hava ulaşımında aksamalar, görüş mesafesinde düşme, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Yapılan son değerlendirmelere göre yurdun iç ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Anadolu`nun kuzey ve doğusu, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri ile Isparta`nın Yenişarbademli, Aksu ve Sütçüler, Antalya`nın İbradı, Akseki ve Gündoğmuş, Mersin`in Mut ve Gülnar, Konya`nın Seydişehir, Beyşehir, Bozkır, Hadim ve Taşkent ilçeleri ile Karaman`ın Ermenek ilçesinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara`nın doğusu ile Karadeniz kıyılarında yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzeyli, öğle saatlerinde Akdeniz`in kıyı kesiminde güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

Marmara`nın doğusu ile Karadeniz kıyılarında yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (deniz ve hava ulaşımında aksamalar, görüş mesafesinde azalma, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir