• DOLAR 32.486
  • EURO 34.849
  • ALTIN 2425.166
  • ...
Filistin'de hayat böyle: Kadına aracıyla kasten çarptı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün, Filistin'in Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde bulunan Nablus'un doğusunda yer alan El-Akrabaniyye beldesinde bir şerefsiz yahudi yerleşimcinin Filistinli bir kadına aracıyla kasten çarptığı haber verildi.

Batı Şeria'nın kuzey kesimindeki yahudi yerleşimciliğini takip dosyasından sorumlu Gassan Dağlas olayla ilgili yaptığı basın açıklamasında şerefsiz yahudi yerleşimcinin, Şefika Fayiz Bişarat isimli 48 yaşında bir kadına El-Akrabaniyye beldesinde çarptığını ve yaralanan kadının hastaneye kaldırıldığını belirtti.

Şerefsiz yahudi yerleşimcinin kasıtlı olarak çarptığına dikkat çeken Dağlas, aynı kişinin bir koyun sürüsünün üzerine de aracını sürdüğünü, Filistinlilerin çalışmalarını engellediğini ve bazı Filistinli vatandaşların peşlerine düştüğünü ifade etti.

Dağlas son dönemde Batı Şeria bölgesinde şerefsiz yahudi yerleşimcilerin Filistinlilere yönelik araçlı saldırılarında tehlikeli düzeyde bir artış olduğuna dikkat çekti.

Bugün sabahın erken saatlerinde de Ramallah'ın batısındaki Safa köyünden, 25 yaşındaki Mustafa Yasin Feline isimli bir gencin 1948 Bölgesi'ndeki işine giderken şerefsiz bir işgalcinin araçlı saldırısı sebebiyle hayatını kaybettiği haber verildi.

Şerefsiz işgalciler dün bir silahlı saldırıda da Bekir Haşşaş isimli 21 yaşında bir genci de şehit etmişlerdi.

Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi

Bu haberler de ilginizi çekebilir