• DOLAR 32.405
  • EURO 34.645
  • ALTIN 2391.233
  • ...
Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci evi yanan aileyi ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci beraberindeki heyetle birlikte Yeni Mahalle Karacadağ Caddesi üzerinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde yanan evde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Ekinci, Mehmet Ali Kılıç ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek yangın mağduru olan aileye gerekli yardımın yapılacağını söyledi.

Viranşehir Belediyesinin ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanlarında olduğunu belirten Ekinci, "Yeni Mahalle'mizde geçtiğimiz günlerde evi yanan Mehmet Ali Kılıç'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Çıkan yangında can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Başkan Yardımcım, Belediye Meclis Üyeleri arkadaşlarım ve birim müdürümüzle birlikte yanan evde gerekli incelemeleri yaptık. Hiç zaman kaybetmeden ailemize gereken her türlü desteği ve yardımı yapacağız inşallah. Mağduriyet yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız." dedi.

Evi yanan Mehmet Ali Kılıç ise, Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir