• DOLAR 32.188
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2504.14
  • ...
İşgalci sözde bakandan esir takası mutabakatına tepki!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Basına konuşan işgalci Smotrich, siyonist rejim ile Hamas arasında müzakere edilen esir takası mutabakatına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Smotrich, "Akıl ve gerçek bu anlaşmaya karşı çıkılması gerektiğini söylüyor. Bu tehlikeyi önlemek için kişisel olarak ağır bir bedel ödemeye hazırım." dedi.

Ayrıca katil Smotrich, mevcut müzakere edilen mutabakatın desteklemesi halinde övgülerle karşılanacağını bildiğini ancak işgal rejimine yönelik "varoluşsal bir tehlikeyi" önlemek adına "siyasi bedelini ödemeye hazır" olduğunu savundu.

- "Masadaki anlaşmanın kabulü açıkça beyaz bayrak sallamak anlamına geliyor"

Siyonist rejimin "kesin zafer" ile "yenilgi ve aşağılanma" arasında seçim yapmak zorunda olduğu bir kavşağa geldiğini savunan işgalci Smotrich, "Masadaki anlaşmanın kabulü, açıkça beyaz bayrak sallamak ve Hamas'a zafer kazandırmak anlamına geliyor." yorumunda bulundu.

İşgalci Smotrich, mevcut esir takası mutabakatının kabulü halinde siyonist rejim sözde savaş kabinesinin "İsrail Devleti'ni tehlikeye atan stratejik tavizler" vermiş olacağını iddia etti.

Siyonist sözde Bakan, "Uluslararası baskıya boyun eğen, savaşı ortasında durduran, Refah'a derhal girmekten kaçınan ve Hamas'ı mevcut şekilde bırakan Mısır'ın arabuluculuk tekliflerine cevap veren bir hükümet, var olma hakkını anında kaybedecektir." ifadelerini kullandı.

Hükümeti esir takası mutabakatını onaylamaması için uyaran işgalci Smotrich, aksi halde hükümetin uluslararası baskıya boyun eğmiş olacağını ve var olma hakkını kaybedeceğini savundu.

Ayrıca katil Smotrich, işgalci Netanyahu'ya, Refah’a kara saldırısının bir an önce başlatılması yönünde çağrıda bulunarak, “Artık 'Refah şimdi' emrini ver.” dedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir