• DOLAR 34.266
  • EURO 36.99
  • ALTIN 3032.618
  • ...
21. Yüzyılda bu kadar cahil olmak zor ama siz başardınız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyanet'in 4-6 yaş arası için Kuran eğitimi vermesine yönelik haddi aşan açıklamalarda bulunan CHPli Özgür Özel dini eğitim alanları "Orta Çağ zihniyeti olmakla" suçlamıştı.

Orta Çağ kafalı Özel gibi düşünen biri daha varmış.

İttifakın küçük ortağı Ulusalcı Kemalist İYİ Partinin Elbistan Belediye Meclis Üyesi İsa Dal sosyal medyada yaptığı paylaşımda Özgür Özel'e destek verdi. Dal, "Az bile tanımlamış. Kur'an kurslarından çıkıp ülkeye dünyaya faydalı olabilen birini gösterin. Ne bulmuşlar ne icat etmişler ne yapmışlar kardeşim" ifadeleri ile bir insanın cahillikte kadar derin olabileceğini gösterdi.

Bırakın kitap okumayı birazcık gazete okusalar, birazcık haber izleseler Kur'an Kurslarının bu ülkeye ve insanlığa ne tür hizmetler sunduğunu fark ederlerdi.

İslam Dünyası Kur'an Kursu merkezli bir hayat yaşarken yüz yılda işlenmeyen suçlar bugün tek bir günde işlenmekte ama bunun suçlusu Batıcı/Kemalist/Seküler hayat tarzınız değil Kur'an kursları öyle mi? Hadi oradan cahil!

21 yüzyıl şartlarında bu kadar cahil olabilmenin zorluğuna rağmen hem Özgür Özel hem de ona destek veren İsa Dal bunu başardı.

Çünkü onları Batıcı vesayet sistemi yetiştirdi. Bundan dolayı saldırganlar, bundan dolayı ötekini görünce saldırıyorlar.

Çünkü Batı kafasının kendisinden başkasına yönelik tavrı daima aynıdır. Gücü yeterse öldürür gücü yetmezse iftira atar, hakaret eder.

Bu haberler de ilginizi çekebilir