• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Elazığ Belediyesi borç batağında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ-Toplantıda 2012 Mali yılına ait kesin hesabın görüşüldüğü gündem maddesiyle ilgili söz alan MHP`li meclis üyesi Fahri Çınar, Elazığ Belediyesinin borç batağında olduğunu dile getirdi. Çınar, Elazığ Belediyesi`nin 146 Milyon 500 bin TL borcu olduğunu ve borç batağına batmış bir belediyeyle karşı karşıya olduklarını ifade etti.

 

Belediyenin açık ve şeffaf yönetilmediğini, vaat edilen hizmetlerin tamamlanmadığını ifade eden Çınar, kesin hesap raporunun sorgulanması gerektiğinin altını çizdi. Çınar, ayrıca fuar alanı, Ahmet Aytar Spor Salonunun yıkımının neden gerçekleştirilmediğini, yeni terminal binası ve fuar alanının neden yapılmadığını Başkan Süleyman Selmanoğlu`na sordu.

 

Çınar`ın sorularına yanıt veren Selmanoğlu, Elazığ Belediyesinin 146 Milyon 500 bin TL borcu olduğunu, ancak bu borcun 2004 yılından bugüne biriken borçlar olduğunu kaydetti.

 

Çınar`ın tamamlanmayan hizmetlerle ilgili eleştirilerine de yanıt veren Selmanoğlu, Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonu`nun yıkım emrinin 15 gün sonra geleceğini söyledi. (Yasin kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir