• DOLAR 32.201
  • EURO 34.982
  • ALTIN 2514.176
  • ...
Filistinli Gruplar 'Şiddetli Sütun 2 Tatbikatı'nı' başlattıklarını duyurdu.
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejiminin saldırılarına karşı direnişi artırmak ve güçlendirmek için tatbikatlar düzenleyen Filistinli Direniş Grupları Ortak odası yaptıkları tatbikatlarına bir yenisini daha ekledi.

Ortak Oda yaptığı açıklamada, "Tüm Filistin direniş gruplarının katılımıyla eğitim alanlarında ve sahalarda birkaç gün sürecek olan Direniş Grupları 'Şiddetli Sütun 2' ortak eğitim faaliyetleri başladı." dedi.

Açıklamada, ortak eğitim, homojenliği sağlamak, kavramları birleştirmek ve görevlerin verimli bir şekilde uygulanmasını hızlandırmak için tüm direniş grupları arasında deneyim alışverişinde bulunmak için birçok eğitim faaliyetine ve askeri faaliyete tanık olacak şekilde planlandığı ifade edildi.

Grupların, direnişin daha da güçleneceği müjdesini verdiği açıklamada, "Direniş gruplarının çeşitli zorluk ve tehditlere karşı etkinliğini ve savaşa hazır olmalarını artırmayı amaçlayan ortak askeri manevra 'Şiddetli Sütun 2 Tatbikatı' ile sona erecek ve direniş grupları Allah'ın yardımıyla, direnişimizin güçlü direği olmaya devam edecektir." ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir