• DOLAR 32.46
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2435.993
  • ...
Odatv`nin İftirası Fos Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Çarpıtma ve iftiraya dayalı haber üretmekte maharetli olduğunu kanıtlayan Odatv, bu haberlerine bir yenisini ekledi. Odatv.com’un haberinde Van’da düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğinden sonra miting alanındaki çöplerle dolduğu ve Peygamber Sevdalılarının temizlikten yoksun oldukları iftirası yer alıyor.

Oysa Van’da Peygamber Sevdalılarının düzenlediği Kutlu Doğum etkinliğinin bitiminden hemen sonra Peygamber Sevdalıları gönüllülerinin mitingin düzenlendiği alanında şimdiye kadar hiçbir miting organizasyonunda görülmeyen bir şekilde bitimden hemen sonra alanda yaptıkları ve alanı düzenledikleri biliniyor. Bu durum aynı gün duyarlı basın kuruluşlarının haberlerine yansımış ve büyük takdir toplamıştı.

Çevre temizliği Belediyenin görevi olmasına rağmen Peygamber Sevdalıları Çevre Temizliği ve Toplum Sağlığına verdikleri öneme binaen belediyeyi beklemeden kendileri miting alanında temizlik yapıyorlar.

Kaldı ki, Odatv’nin söz konusu haberde yayınladığı görüntülerin de miting alanına ait olmayıp, alana yakın piknik ve mesire alanındaki gazete ve plastik çöpleri görülüyor.

(Hürseda Haber)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir