• DOLAR 32.376
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.22
  • ...
Mersin`de Kur`an-ı Kerim ziyafeti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Mersin Ulu Cami İmam Hatibi Zekeriya Doğan`ın Cami faaliyetleri çerçevesinde başlatmış olduğu "Her ay 25 hatmi şerif" programı kapsamında Kur`an-ı Kerim ziyafeti düzenlendi.
 
Öğle namazının ardından düzenlenen programa katılan Kur`anı Kerimi güzel okuma dünya birincisi Beyoğlu Kasımpaşa Büyük Piyale Paşa Cami İmam Hatibi İshak Danış, okuduğu Kur`an-ı Kerim ile camiyi Kur`an dinlemek için dolduran vatandaşları adet mest etti.
 
Danış`ın okuduğu Kur`an ziyafetin ardından Ulu Camii İmam Hatibi Zekeriya Doğan,Nisan ayı içerisinde okunan 23 adet hatmi şerifin duasını yaptı.
 
Doğan, yaptığı duada Kur`an-ı Kerimi en güzel şekilde okumayı ,anlamayı ve yaşatmayı yüce Allah`tan niyaz ederek okunan Kur`anın İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşının durmasına vesile olmasını diledi.


Katılımcılar ve cami cemaati programı hazırlayan cami görevlilerine ve Camii İmam Hatibi Zekeriya Doğan`a teşekkür ettiler. Vatandaşlar bu tür programların yenisini talep ederek camiden ayrıldılar. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir