• DOLAR 32.476
  • EURO 34.727
  • ALTIN 2432.899
  • ...
Peygamber Sevdalıları`ndan Anlamlı Plaket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Geçtiğimiz Pazar günü Şehir Stadyumunda Peygamber Sevdalıları Platformu Ağrı İl Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen `Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed (s.a.v.)` adlı Kutlu Doğum programına halkı ücretsiz olarak taşımak için şehir içi otobüslerini tahsis eden araç sahiplerine platform koordinatörleri Arif Yılmaz ve Suat Nogay tarafından teşekkür plaketi verildi. Gönüllü olarak çalışan şoförlere ise tevhit atkısı hediye edildi.

Plaket takdiminde kısa bir konuşma yapan Arif Yılmaz, böyle bir hayrı işledikleri için araç sahiplerine teşekkür etti. Yılmaz "Peygamber Sevdalıları Ağrı İl Koordinatörü olarak Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum etkinliğine ücretsiz servislerini göndererek böyle bir örnek davranışta bulunduklarından dolayı onlara çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Plaket alan araç sahibi Abdülmecid Yiğit "Allah sizden razı olsun. Cenabı hak, bu tür etkinliklerinin devamını nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Araç sahibi Hüsref Bayram ise ,"Bu hayırlar hepimiz için gereklidir. Bunu da yerine getirmişsek ne mutlu bizlere" şeklinde konuştu.

Peygamber Sevdalılarının takdim ettiği plaketi çok anlamlı bulduğunu ifade eden Ayhan Atmaca, Peygamber Sevdalılarının bu hizmetinin ayrı bir boyuta geldiğini sözlerine ekleyerek şöyle konuştu, "Bugün yaptığınız çalışma olumlu ve güzel. Öyle bir boyuta ulaştı ki sizden örnek alarak sol partiler dâhil bu etkinliği yapmaya çalışıyor. Gerçekten gurur duydum, çok teşekkür ediyorum" dedi. (Ömer Adıgüzel/Mehmet Çetin - İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir