• DOLAR 32.582
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2457.373
  • ...
Oda Tv’nin Zırva Haberi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Mesut Gözlü/ Haber Yorum/  Doğruhaber

Haberde Pazar Günü Atatürk Parkında yapılan kutlu doğum etkinliği sonrası oluşan kirliliği gösteren bir haber yapılmaktadır. Türkiye’de etkinlik düzenleyen bütün siyasi parti mitingleri, konserler ve etkinlikler sonrası karşılaşılabilinecek bir kare bulunmasına rağmen, etkinliği yapan Peygamber Sevdalıları olunca normal olan durum anormalmiş gibi haber yapılmıştır.

Tamamen karalama amaçlı yapılan haber bununla kalmayıp, iftiralar da atılamaktadır. Haberde gazetelerin üzerinde insan dışkılarının olduğu söylenip Peygamber Sevdalısı halkımıza iftira atılmaktadır. Resim karelerinin hiçbirinde insan dışkısıyla karşılaşılmamasına rağmen insan dışkısı varmış gibi haber yapılması odatv sitesinin İslam’a tahammülsüzlüğünü göstermektedir.


odatv.com adresi haberi öyle bir şekilde vermiş ki, kirlenen parkın kendisi değil de parka verilen ismin kirlendiği imajı verilmektedir. İmanla uzaktan yakından alakası olmayan kemalist zihniyetli odatv yöneticilerin “temizlik imandandır” hadisine vurgu yapmaları ise trajedinin diğer boyutudur.

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir