• DOLAR 32.541
  • EURO 34.962
  • ALTIN 2454.882
  • ...
Bingöl Peygamber Sevdalıları`ndan teşekkür mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl il Koordinatörlüğü, Pazar günü Bingöl Şehir Stadyumu`nda yapılan ve on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen `Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed(s.a.v.)`adlı etkinlik nedeniyle teşekkür mesajı yayınladı.


Teşekkür mesajında, "Kutlu Doğum mevlidinde muazzam bir manzara hediye eden şanı yüce Rahman`a sonsuz hamd ve senalar olsun. Halkımız Peygamber sevdalısı olduğunu bir daha ispatladı ve bunun altına imzasını attı. Davetimize icabet eden kanaat önderlerine, STK temsilcilerine, basın kuruluşlarına, köy, ilçe ve Bingöl halkına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca etkinliğe gelen vatandaşlarımıza yiyecek ve içecek ikramında bulunan firmalara, halkımızı etkinlik alanına ücretsiz taşıyan firmalara ve özel araçlarıyla buna destek olan kardeşlerimize, etkinlik alanında görevli olan gönüllü dostlarımıza şükranlarımızı sunar, sağlık, sıhhat ve afiyet vermesini Cenab-ı Allah`tan niyaz ediyoruz" denildi.


Salâvat Kampanyası hakkında bilgilerin verildiği açıklamada, "Peygamber Sevdalısı halkımızın yoğun ilgi gösterdiği salâvat kampanyasında 2 milyar 649 milyon 315 bin salâvat çekilmiştir. Ayrıca birçok hatim, Yasin, kısa sureler, Kelime-i Tevhit çekilerek teslim edilmiştir" ifadelerine yer verildi. (Emrullah Araz/Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir