• DOLAR 32.597
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2450.893
  • ...
Adıyaman belediye başkanı Kılınç STK temsilcileriyle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde gerçekleşen buluşmada slayt eşliğinde tamamlanan projeleri tek tek katılımcılara anlatıp, planladıkları projeler hakkında da fikirlerini alan Başkan Kılınç, 2 buçuk yılı aşkın görev sürelerinde 1 milyar 341 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını dile getirdi.

Adıyaman Belediyesi tarafından yapılan bu yatırımların içerisinde belediyenin asli görevleri arasında bulunan altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra, asfalt plenti, katı atık tesisi, Tarihi Çarşı restorasyonu, gençlik merkezi, çocuk parkları, semt sahaları ve özellikle pandemi döneminde dağıtılan ve Adıyaman Belediyesi'nin bütçesinin yarısına yaklaşan sosyal yardımlar gibi çok önemli yatırımların yer aldığını belirtti.

Adıyaman'ın hak ettiği hizmetlere kavuşması için herkesin elini taşın altına koymasını isteyerek, “Oldukça verimli geçtiğini düşündüğüm bu toplantıda Adıyaman’ımızın gelişiminde kente dair katkı sunulacak konularda istişareler ve değerlendirmelerde bulunduk. Adıyaman için her zaman elini taşın altına koyan STK temsilcilerimize, oda başkanlarımıza ve meslek grubu başkanlarımıza görüş ve önerilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 













Bu haberler de ilginizi çekebilir