• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Van Umut Kervanı 110 çocuğa bot ve mont yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yıl boyunca yardım faaliyetlerini sürdüren Van Umut Kervanı, hayırseverler ve esnaf tarafından yapılan yardımları muhtaç ve fakir olan ailelere ulaştırarak köprü görevini yerine getirmeye devam ediyor.

Kışların çetin geçtiği Van'da, kışlık ayakkabı ve mont alamayacak durumda olan çocuklara bot ve mont yardımında bulunan Van Umut Kervanı, muhtacın yanında yer alma ve destek verme misyonunu da yerine getiriyor.

Yapılan yardımlar ve derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Van Umut Kervanı Yönetim Kurulu Üyesi Turan Boldağ, Van Umut Kervanı olarak kışlık bot ve mont dağıtımını yapacaklarını belirterek, "Kış mevsimi geldiği için memleketimiz soğuk oluyor. Bizde de kayıtlı birçok yetim ve muhtaç çocuğumuz vardı. Her sene kış mevsimine girerken bot ve mont yardımını yapıyoruz. Bu sene de inşaallah belirlediğimiz 110 çocuğumuza bot ve mont yardımında bulunacağız." dedi.

"Çocukların gözlerindeki sevgi her şeyden daha değerlidir"

Dernek bünyesinde binlerce kayıtlı aile bulunduğunu hatırlatan Boldağ "Gönül isterdi ki bütün ailelerimize bu yardımı yapalım ama bu kadarına gücümüz yetebildi. Bugün 110 çocuğumuzu sevindireceğiz. Mevsim kıştır ve havalar soğuktur. Çocuklar okula gidiyor. Bazı çocuklar yeni mont ve bot alacak maddi imkana sahiptir ama bazı çocukların böyle imkânı yoktur. Dolayısıyla bu mahzun olan çocuklarımızın yüzünü güldürmek için böyle bir çalışma başlattık. Allah hayır sahibi esnaflarımızdan razı olsun. Kendilerine teklifte bulunduk bazı esnaf kardeşlerimiz teklifimize olumlu cevap verdiler. Bu kampanya çerçevesinde 110 çocuğumuzu bugün giyindireceğiz inşallah.  Çocukların gözlerindeki sevgi bizim için her şeyden daha değerlidir. Bu kampanya ile inşallah bir hayra vesile olabilmişizdir." İfadelerini kullandı.

Boldağ "Bizler esnaf kardeşlerimiz ile fakir ve muhtaç kardeşlerimiz arasında köprü görevi görüyoruz. Amacımız, bu köprü üzerinden hayırsever kardeşlerimizin hayırlarını ve sadakalarını muhtaç olan kardeşlerimize ulaştırmaktır. Allah gayretimizi arttırsın, çalışmalarımızı hayırla sonuçlandırsın." şeklinde konuştu. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir