• DOLAR 32.582
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2461.376
  • ...
Ateist olduğunu söyleyen İlyas Salman vasiyetini açıkladı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haber Yorum- -Asaf

Daha önce 'ateistin teki' olduğunu söyleyen İlyas Salman, şimdi de vasiyetini açıkladı. Salman, İslami usullere göre gömülmek istemediğini açıkladı. 

İnançsızlığını daha önce deklare eden İlyas Salman, vasiyetini şu sözlerle duyurdu:
"Başıma ne alevi dedesi, ne Sünni hocası, ne haham ne de papaz gelecek. Gelmesin. Arkadaşlarım ve yoldaşlarım toplanacaklar ve beni türkülerle, şarkılarla uğurlayacaklar. Beni yıkamayacaklar, dünyadaki kirimle gideceğim. Hangi elbiseyle öldüysem, o elbiseyle gömüleceğim’’ 

Geçmiş yıllarda ateist olduğunu açıklayan İlyas Salman, "Cennete ve cehenneme inanmıyorum. Ben ateistin tekiyim. Kendi yarattığım şeye tapacak kadar aptal değilim" demişti.

Zavallı insan, Allah’ın dergahından kovulmuş haberi yok. Tarihte senin gibi nice insanlar geldi, nefisleri onlara galebe çaldı, Allah’a düşman kesildi ve Cehennemi boyladılar.
Firavun, Nemrut ve Ebu Cehil’in yolunda yürüyen elbette onların gittiği yere gider.
İnkar ettikleri o Mahşer günü: "Keşke toprak olsaydım’’ diye hayıflanacaklar ama o zaman çok geç olacak.

Zaten Allah c.c bu gibilerin üzerine namaz kılmamızı yasaklamış, onların arkasından hayır duasında bulunulmasını yasaklamış ve hatta mezarların üstüne gidilmesini dahi men etmiştir.
Rahman olan Allah şöyle diyor;  Onların bağışlanması için Allah’a ister dua et ister etme; onların affedilmesi için yetmiş kere de dua etsen Allah onları bağışlamayacaktır. Çünkü onlar Allah ve resulünü inkâr etmişlerdir. Allah günaha batmış kimseleri doğru yola iletmez.      (Tevbe 80)

Onlardan ölen birinin namazını hiçbir zaman kılma, mezarı başında da durma. Çünkü onlar, Allah'ı ve O'nun elçisini inkâr ettiler ve ilâhî buyrukları hiçe sayarak çiğneyip can verdiler. (Tevbe 84)

Bundan dolayı sen rahat ol Salman!

Ateistliğini gizlemeyerek bayrak açmandan dolayı istesen de Müslümanlar senin üzerine namaz kılmaz ve mezarının başında durmaz.

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir