• DOLAR 32.562
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2449.204
  • ...
Atatürk Üniversitesi sözleşmeli personel alacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü, Veteriner Fakültesi Dekanlığı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 121 sözleşmeli personel alınacak.

Giderleri özel bütçeden karşılanacak olan personeller, belirtilen unvanlarda 2020 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle alınacak.

Lise mezunları için 2020 KPSS (P94), Ön Lisans mezunları için 2020 KPSS (P93) puanı, Lisans mezunları için 2020 KPSS (P3) puanı değerlendirilecek.

Başvuru şartlarında, "Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) şartını kabul etmek." maddesi yer alıyor.

Adaylar ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte şahsen Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı ve Veteriner Fakültesi Dekanlığı ilgili birimlerine yapacaklar.

Eksik belgeli veya süresi içinde yapılmayan başvurular ile posta ve internet üzerinden yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak.

İlana ilişkin detaylı bilgiler ilan.gov.tr adresinde ulaşılabiliyor. (İLKHA)

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir