• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
İlim Yayma Cemiyeti`nden Kutlu Doğum paneli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - İlim Yayma Cemiyeti Batman şubesi Kutlu doğum etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz Hazreti Muhammed`e Göre İnsan Onuru" konulu panel düzenliyor.

 

Yeni Kültür Merkezi`nde 26 Nisan cuma günü saat 20.00`da düzenlenecek olan panele davet eden İlim Yayma Cemiyeti Batman Şube Başkanı Dr. Davut Okçu, Nisan ayının kutlu doğum etkinliklerin yapıldığı bir ay olarak bilindiğini söyleyerek, her sivil toplum kuruluşunun kendisine düşen görevi ifa etmeye çalışması gerektiğini kaydetti.

 

Bu kapsamda bir vazife olarak Batman`da panel düzenleyeceklerini kaydeden Okçu, "26 Nisan cuma akşamı İslam Tarihi alanında uzman Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma ve Prof. Dr. Mehmet Mahfuz Söylemez hocalarımızın katılacağı bir panel düzenlenecek. İnsanlara hem bilimsel anlamda hem de tarihi olarak Peygamberi anlatmaya gayret göstereceğiz. Kutlu doğum çerçevesinde bütün öğrencilere bu tür etkinlikler yürüttük. İlim Yayma Cemiyeti olarak SODES kapsamında 500 öğrencimize kitap dağıttık. "Onu Okuyoruz" yarışmasına katılım olması için teşvikte bulunduk. SODES kapsamındaki öğrencilerimizi ayrıca ödüllendirme sözü verdik" dedi. (Muhyeddin Beyca - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir