• DOLAR 32.224
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2456.34
  • ...
29 Ekim’deki rezaletin sorumluları cezalandırıldı mı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haber Merkezi

Her fırsatta İslami değerlere saldıran zihniyet, bu kez de kendini 29 Ekim’de gösterdi. Bir öğretmen daha okul öncesi öğrencilere tesettürü kötülerken bir anaokulunda ise öğrenciler M. Kemal posterine secde ettirildi. İslam’ın kurallarını hatırlatan öğretmenler görevden alınırken, İslami değerlere hareket eden öğretmeler hakkında işlem yapılmadığı öğrenildi.

Körpe dimağları zehirlemeye devam ediyor!

Kars’ta görev yapan bir anaokulu öğretmeni çarşaf giydikten sonra öğrencilere İslam’ın şiarlarından tesettürü kötülemeye başlıyor, daha sonra ise cumhuriyet ile birlikte kadınların özgürleştirdiğini savunarak mini etekli halini öğrencilere övüyor. Öğretmen, bu anları video ile kayıt altına alırken körpe dimağların İslami değerlere düşmanlık için nasıl zehirlendiği gözler önüne serildi.

“BU REZİL ÖĞRETMEN HÂLÂ İŞİNİN BAŞINDA”

Kamuoyunun yoğun tepki gösterdiği rezillikle ilgili Kars Valiliği, Kars Milli Eğitim Müdürlüğü açıklama yapma ihtiyacı bile duymadı. Ancak Gazeteci Hilal Kaplan, “Soruşturma başlatmışlar. Ancak bu rezil öğretmen hâlâ işinin başında genç dimağları zehirlemeyi sürdürüyormuş.” İfadeleriyle öğretmenin halen görevde olduğunu ortaya koydu.

Kreş hakkında bir işlem yapılacak mı?

Öte yandan Kayseri’de İngilizce eğitim veren özel bir kreşte ise küçücük çocuklar M. Kemal’e secde ettirildi. Görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşan kreş, gelen tepkilere rağmen paylaşımını kaldırmadı ve görüntülerin çarpıtıldığını savundu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın konuyla ilgili soruşturma açmasına rağmen kreş açık ve genç beyinleri zehirlemeye devam ediyor.

Aksi olsaydı ne olurdu?

Birçok kez, öğretmenler, İslam’ın tesettür, haremlik-selamlık gibi kaidelerini anlattığı için soruşturma geçirdi. Bazı öğretmenler görevden alındı. Antalya Finike ilçesinde öğrencilere çarşafla ders vermek isteyen genç bir öğretmen önce medyanın linçine maruz kalmış ardından hakkında ivedilikle soruşturma açılmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir