• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Bursa İnegöl Mobilya
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Evleri için mobilya satın almayı düşünen kişilerin akıllarında birtakım kriterler bulunur. Bu kriterlere bakıldığında eşyanın estetik bir görüntüye sahip olması, kullanışlılığı ve uzun yıllar boyunca kullanmaya uygun olması bunlar arasında yer alan en önemli ölçütlerdir. Mobilyaların bu isteklere hitap edebilmeleri için yapım aşamasında oldukça iyi bir iş çıkarılmalıdır.

Bundan ötürü üretim aşamasında mobilyaların alanlarında uzun süre çalışarak tecrübe kazanmış olan usta bir kadro tarafından yapılması büyük bir önem arz etmektedir. Buna ek olarak tercih edilen malzemelerin hepsi kaliteli ve sağlam olmalıdır.

Mobilya Üretimi

İnegöl Mobilya yapım aşamasında en güvenilir hizmeti sunarak sektör içerisindeki kalitesini kanıtlamıştır. Firmanın mobilya üretim alanında çalışmakta olan eleman kadrosu deneyimli ve oldukça profesyonel kişilerden oluşmaktadır. Usta bir ekip tarafından büyük bir özenle hazırlanan bu mobilyalar sağlamlıklarıyla ön plana çıkmaktadır.

Yalnızca eleman kadrosu değil, mobilyaların üretiminde kullanılan tüm malzemeler piyasadaki en kaliteli ürünler arasından seçilmektedir. Evini İnegöl Mobilya tarafından üretilen mobilyalarla döşemeyi tercih edenler bu eşyaları çok uzun yıllar kullanabilirler.

İnegöl Mobilya müşterilerinin zevkine hitap edebilmeyi çok önemseyen bir firma olarak özgün mobilya tasarımları ve yenilikçi fikirlerle kendi alanı içerisindeki en kaliteli hizmeti sunabilmeyi amaçlamaktadır. Birçok kişi alacağı mobilyaların sağlamlığını önemsediği kadar estetik bir görünüme sahip olmasını da önemsemektedir. Firma her yıl ürün kataloğunu güncelleyerek en modern ve en şık tasarımlar ile müşterilerinin karşısına çıkmaktadır. İşinde tecrübeli tasarımcılar tarafından yapılan, orijinal ve güncel modayı takip eden tasarımlar ile en estetik mobilyaları müşterilerinin beğenesine sunmaktadır.

Fiyatları

Mobilya almayı düşünenler için en önemli konulardan biri de ürünlerin fiyatıdır. Mobilya fiyatları belirlenirken birçok etmen göz önüne alınmaktadır. Mobilyanın yapıldığı malzemeler, boyutu, ince işçiliği ve yapımının ne kadar zahmetli olduğu gibi birçok durum düşünülmektedir. Tüm bunların maliyeti hesaplandığında çıkan sonuca göre satın alacağınız ürünün ücreti belirlenmektedir.

İnegöl Mobilya satışa sunduğu birçok mobilya için müşteri dostu bir fiyatlandırma yapmaktadır. Mobilyaların üretiminde en sağlam malzemeleri kullanarak ve tecrübeli bir kadro ile çalışmaya devam ederek satışa sunduğu mobilyaların kalitesinden ödün vermemektedir. Tüm maliyetleri hesaplayarak müşterileri için en cüzi miktarı belirlemektedir. Bu sayede hem sağlam hem de ucuz mobilyaları satışa sunarak müşteri memnuniyetini en iyi şekilde sağlamaktadır.

Çok fazla çeşidin bulunduğu ürün kataloğunda her bütçeye uygun olarak satışa sunulan mobilyalar yer almaktadır. Ürünler piyasa içerisindeki en uygun fiyatlarla müşterilere ulaştırılmaktadır. Üstelik firmanın dijital mağazası olan İnegöl Store’dan alışveriş yapıldığı takdirde istenilen mobilyalar çok daha uygun fiyatlar ile satın alınabilmektedir. Bu sayede evine mobilya almayı düşünenler en uygun ücretleri ödeyerek evlerini en harika şekilde döşeyebilirler.

İnegöl Store

İnegöl Mobilya 2010 yılından beri mobilya üretim ve satış alanında hizmet vermektedir. Sektöre giriş yaptığı ilk günden bu yana sunmuş olduğu kaliteli hizmetle kısa zamanda sektör içerisindeki lider markalardan biri haline gelmiştir. Firma, 2015 yılından itibaren İnegöl Store isimli web sitesini açarak sunmuş oldukları bu hizmeti dijital platforma taşımıştır. Bu sayede yurt içi ve yurt dışı olmak üzere çalışma alanını büyük çapta genişletmiştir. Bunun yanı sıra dijital mağaza ile müşterileri için sunduğu birçok kolaylık sayesinde mobilya alışverişinin çok daha pratik ve avantajlı bir şekilde yapılabilmesi için imkan sağlamışlardır.

Evine mobilya almak için İnegöl Store web sitesini tercih edenlerin yaşadığı kolaylıklar arasında;

  • Türkiye’de ve yurt dışında çeşitli ülkelere gönderim yapılması,
  • Mobilyaların en sağlam şekilde paketlenerek hızlı bir şekilde sahibine ulaştırılması,
  • Yurt içi gönderimlerde ücretsiz nakliye,
  • Profesyonel bir ekip tarafından ücretsiz olarak yapılan montaj,
  • Fiziki mağazaya oranla çok daha uygun fiyatlar yer almaktadır.

İnegöl Mobilya kaliteli ürünleri, müşteri memnuniyetini önceleyen hizmet anlayışı ve yıllardır sektör içerisinde faaliyet göstermenin getirdiği tecrübe ile alanında en dürüst hizmeti sunmaktadır. Fiziki mağazada edinilen birçok başarı sonrasında dijital mağazaları İnegöl Store üzerinden faaliyetlerini sürdürmeye devam etmişlerdir. Bu alanda da kalitelerini kanıtlayarak müşterilerini memnun edebilmek adına en iyi hizmeti vermeye devam etmişlerdir. Firmanın sunmuş olduğu birçok imkan ve fiyat bilgisi için İnegöl Store isimli web sitesinden daha detaylı bilgi edinmek mümkündür.

Bu haberler de ilginizi çekebilir