• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
`İmza Kampanyasının Peşini Bırakmayacağız`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Ulaştırma Memur Sen Van İl Başkanlığı Genel Başkan Yardımcısı Fatih Korukluoğlu`nun katılımlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Ulaştırma Memur-Sen Van İl Başkanı Hanifi Tanrıverdi İmza kampanyasının peşini bırakmayacaklarını söyledi.
 
Şişli Öğretmen Evinde gerçekleştirilen toplantıya Van Memur-Sen İl Başkanı Süleyman Şakar, Memur-Sen`e bağlı sendikaların başkanları, Ulaştırma-Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Mustafa Adak Yönetim Kurulu üyesi Vahap Aslan, Havalimanı çalışanları Demiryolu Gar Müdürü Hasip Gölal ve Van Ulaştırma-Memur-Sen üyelerinin gerçekleşti.
 
"İmza kampanyasının peşini bırakmayacağız"
Ulaştırma Memur-Sen Van İl Başkanı Hanifi Tanrıverdi toplantının açılış konuşmasını yaptı. Tanrıverdi konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek, "Sendikamızın misyonu ve vizyonu ortadadır. Bu anlamda diğer sendikaları hiç bir zaman rakip görmedik ve görmeyeceğiz. Biz Memur Sen olarak üyelerimizin sürekli olarak menfaatlerini korumak ve özlük haklarında sürekli bir iyileştirmenin çabasında olduk ve olacağız. Ancak siz değerli üyelerin katılım ve destekleri ile mücadelemiz daha da başarılı olacaktır. Kamuda Kılık Kıyafet Özgürlüğü İçin başlatmış olduğumuz imza kampanyasının peşini bırakmayacağız. Bunun gibi daha nice sayamadığımız konuya öncülük eden sendikamız mücadeleyi elden bırakmayacaktır" dedi.
 
Daha sonra söz hakkı alan Ulaştırma memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Fatih Korukluoğlu, Genel Merkezin yapmış olduğu faaliyetlere değinerek üyelerle bilgi alışverişinde bulundu.
 
Son olarak bir konuşma yapan Memur-Sen Van İl Başkanı Süleyman Şakar barış sürecine değinerek hassas bir dönemden geçildiğini belirterek, herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.
 
Toplantı verilen yemekle son buldu. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir