• DOLAR 32.452
  • EURO 34.756
  • ALTIN 2436.635
  • ...
Adana İl Müftüsünden basına kutlu doğum kahvaltısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana İl Müftüsü Arif Gökce, Adana İl Müftülüğü öncülüğünde yapılmaya devam eden Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde basınla kahvaltıda buluştu. İl Müftülük binasında gerçekleşen kahvaltılı toplantıya yerel ve ulusal basın katıldı.

 

TÜYAP Fuar alanında 13 Nisan tarihinde başlayıp 21 Nisan Pazar günü sona erecek etkinlikler hakkında bilgi veren Müftü Gökce; "Sizler de programlarımızı izliyorsunuz. Kutlu Doğum etkinlik programlarımız bu sene farklı bir konseptte ele alındı. Bunların içinde kitap fuar etkinliği, dini yayın etkinliği, Lisanı-Hat Aşkı Nebi Sergisi, kutsal emanetler fotoğraf sergisi Adanalı kardeşlerimizle buluşturuldu. Bunun dışında da hem gençlerimize, hem yavrularımıza, hem ailelere ve Adanalı halkımıza hitap edebilecek programlar seçilmeye gayret edildi. Şu ana kadar geçen 5 gün içerisinde 80 binin üzerinde vatandaşımız programlarımıza katıldı."dedi. Gökce, Pazar gününe kadar bu sayının 100 bini aşacağını umduklarını ifade etti.

 

Adana`da Muhammed Mustafa`nın (SAV) sevgisi bir başkadır
İl Müftülüğü öncülüğünde Adana`da ilk kez böyle uzun süreli ve kapsamlı bir kutlu doğum etkinliği yapıldığının altını çizen Müftü Gökce; "Adana`da Muhammed Mustafa`nın (SAV) sevgisi bir başkadır. İnsanlar Kutlu Doğum`a Adana`dan bir başka bakıyor. İdarecisiyle, yöneticisiyle, işadamıyla, yani burada kim varsa herkes karşılık beklemeden kutlu doğumda görev üstlenmek istiyor, katkı sunmak istiyor. Bu şehrimiz açısından güzel bir şeydir. Bunun için Adana Müftüsü olarak ne kadar iftihar etsem de azdır" dedi.

 

Basın yoluyla etkinliklere ilgilerinden dolayı Adanalılara teşekkür eden Müftü Gökce, "Kutlu Doğum programına verdikleri maddi ve manevi desteklerden dolayı Çukurovalı halkımızı tebrik ediyorum" dedi.

 

Yapılan toplantının ardından Müftü Gökce, basın mensuplarına Kutlu Doğum gülü dağıtıp fotoğraf çektirdi. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir