• DOLAR 32.58
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2459.867
  • ...
Diyarbakır`daki Kutlu Doğuma Batman`dan Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır Newroz alanında Pazar günü yapılacak olan "Özgürlük ve Kurtuluş Rehberi Hz. Muhammed (s.a.v)" adlı kutlu doğum etkinliğine STK`ların davet ve destek çağrıları tüm hızıyla gelmeye devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörü Ekrem Gülşen, büyük kutlu doğum etkinliğine her yıl olduğu gibi bu yıl da destek vereceklerini açıkladı.
Diyarbakır`daki kutlu doğum etkinliğine sadece Diyarbakır Peygamber Sevdalıları`nın hazırlamış olduğu bir program olarak bakmadıklarını ifade eden Gülşen, "Diyarbakır`da düzenlenecek olan kutlu doğum etkinliğini Türkiye Peygamber Sevdalıları Platformu`nun ortak organizesi ve ortak katılımıyla desteklemiş oldukları bir etkinlik olarak görmüş olduğumuzdan dolayı kendimizi etkinliğin sahibi olarak görüyoruz. O yüzden oraya katılımımız o yöndedir" dedi.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi dernekler vasıtasıyla kendi üye ve gönüllülerine gerekli teşvik ve duyuruları yaptıklarını vurgulayan Gülşen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Peygamber Sevdalıları`nın ortak etkinliği için ve halkımızda Peygamber sevdalısı olduğu için dolayısıyla halkımızı da davet etmiş oluyoruz. Bizler de her sene olduğu gibi bu sene de yapılacak etkinliğe destek veriyoruz. Bu sene sadece üzüntümüz tren gönderemememizdir. Diyarbakır`a gitmek için 5 yerden araç kaldıracağız. Platform üyesi derneklerimizden Hira-Der, Sevgi-Der, Mustazaflar Cemiyeti, Bilge-Der ve Şefkat-Eli derneği önünden Pazar saat 10.00 ile 11.00 arasında uygun bir fiyata araç kaldıracağız."
 
Son olarak Gülşen, bütün üye ve gönüllülerini ve Peygamber Sevdalıları Batman halkını, Diyarbakır`da Pazar günü yapılacak kutlu doğum etkinliğine davet etti. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir