• DOLAR 32.465
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2453.279
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana`da 30 Haziran 2011 Perşembe günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ÇUKUROVA MERHABA: Ödemelere Dikkat!
Maliye Bakanlığı, devlete olan borçların yaklaşık 60 milyar liralık bölümünün yeniden yapılandırması sırasında ortaya çıkan aksaklıkları telafi edecek.

Bilgi eksikliğinden veya internet üzerinden yapılan yanlış başvurulardan dolayı borçlarını yapılandıramamış vatandaşlara 30 Eylül 2011 tarihine kadar yeni bir hak sağlandı.

Tavuk Döner Yerken Dikkat!
Ucuz olması nedeniyle tüketimi giderek artan tavuk dönerde, maliyeti düşürmek amacıyla içine karıştırılan deri, sakatat gibi ürünlere son olarak inek memesi de eklendi.

ADANA HABER GAZETESİ: Çatalan Suyu Karataş Yolunda
Büyükşehir Belediyesi`nin Çatalan İçme Suyu`nun Karataş`a verilmesi için başlattığı çalışma sürüyor.

Tepebağ`ı Defineciler Sardı
İlk Çağlarda kurulan Tepebağ Höyüğü üzerine kurulu Tepebağ Mahallesinde "Arkeolojik Park" yapma kararı alınması üzerine tapusuz 50 ev yıkıldı. Evlerin yıkılmasının ardından bölge hazine arayakların akınına uğradı.

Oğuzhan Taburcu Edildi
Balcalı Hastanesinde vücudunda yanıklar olaşan Oğuzhan İnan`a takılan doku genişletici balonun alımı ihalesi yapıldı. Sorunun çözülmesi üzerine bir türlü hastaneden taburcu edilemeyen İnan, Malatya`ya döndü.

Ekspres Gazetesi: bu da Öğretmen Olacak
Adana`da 14 yaşındaki kız öğrencisine otomobilde cinsel istismarda bulunurken yarı çıplak halde suçüstü yakalanıp tutuklanan öğretmen hakkında 12 yıl hapis cezası il cezalandırılması istemiyle dava açıldı.

10 Kişi Gözaltına Alındı
Adana`da terör örgütü üyesi olma iddiasıyla 10 kişi gözaltına alındı. Küçük Dikili beldesinde PKK`ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınanlarla birlikte bir kuru sıkı tabanca, bir döner bıçağı, Molotof kokteyli yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Ayhan Kaya-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir