• DOLAR 32.571
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2444.09
  • ...
Hastanede mahkum dehşeti: 1 ölü, 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - İddiaya göre 5 Ekim 2012 günü 35 yaşındaki Erkaaaan Karadağoğlu, Mustafa Karataş (27), Ahmet Denk (28), Nihat Baykara (32), Ahmet Yıldız (32), Cahit Ceylan (31) ve aynı yaştaki Celal Yeşilmen ile bardan çıkarken omuz atma yüzünden çıkan tartışmada öldürüldü.

Zanlılar yakalanarak cezaevine gönderildi. Bu arada öldürülen Karadağoğlu`nın başka suçlardan yarı açık cezaevinde yatan kardeşi Abdullah, 5 gün önce izin alarak cezaevinden izinli olarak çıktı.

Bugün sabah ise Erkan Karadağoğlu`nın öldürülmesine karıştığı ileri sürülen Ahmet Yıldız`ın kardeşi Devrim Yıldız (38) cezaevinde rahatsızlandığı için Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne getirildi. Bunu öğrenen Karadağoğlu, hastaneye gelerek tedavi olmak için hastane bahçesinde bulunan kafeteryada sıra beklerken hasmı Devrim Yıldız adlı mahkuma kurşun yağdırdıktan sonra kaçtı. Tabancadan çıkan kurşundan Devrim Yıldız ağır yaralanırken o an muayene olmak için sırada bekleyen Tayfun Kahraman (32) ve Kayacan Öncel de (27) yaralandı. Ağır yaralanan Yıldız, hemen hastanede tedavi altına alındı. Saldırıda vurulan iki vatandaş ise tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Olaydan sonra kaçan zanlının bulunması için polis geniş çaplı çalışma başlattı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir