• DOLAR 32.578
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2448.142
  • ...
Yolcu otobüsü dehşet saçtı: 3 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Şırnak`ın Silopi ilçesinde, gece 22.30 sularında Habur Sınır Kapısı yakınlarında bulunan Hacc konaklama mevkii civarında hızla dönüş yapmak isteyen bir otobüs, içinde 3 şahsın bulunduğu 73 FA 963 plakalı araca çarptı.
 
Otobüsün çarptığı aracın şoförü olan Şakir Uçum (32) olay yerinde yaşamını yitirirken, araç içerisinde sıkışan Çetin Işık (37) ve Batman`a bağlı Kozluk HÜDA PAR İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Işık`ın kardeşi Reşat Işık (35) vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılarak Ambulansla Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.
 
Olay yerinde Irak`tan gelirken kazanın olduğunu gören Çetin Işık`ın ağabeyi Fadıl ışık; "Iraktan gelirken kazanın olduğunu gördük. İnsanlık görevi olarak hemen aracımızdan inip araçta sıkışan kişileri halatlar ve halkın yardımıyla dışarı çıkardık. 2 yaralıyı hastaneye getirdik. Acil bölümünde yaralıların isimleri okundu. Baktım ki biri kardeşim, diğeri de komşumuz. Şok oldum, ne yapacağımı bilmedim" diye konuştu.
 
Hastaneye kaldırılan ve iç kanama geçiren Reşat Işık Hemen Cizre`ye sevk edilirken, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
 
Ardından durumu daha da ağırlaşan Çetin Işık Batman Bölge Hastanesi`ne sevk edildi.
 
Ancak Reşat Işık`ı Cizre`ye götüren ambulansın dönmesi beklendi.
 
Yaklaşık yarım saatin ardından Silopi Devlet Hastanesi`ne gelen Ambulans Çetin Işık`ı Batman`a götürmek için yola çıkarken, yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti.
 
Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
(Muhammed Müldür - İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir