• DOLAR 32.254
  • EURO 34.697
  • ALTIN 2400.983
  • ...
İşte PKK/BDP Medyasının Gerçek Yüzü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Dicle Üniversitesinde Bilge Gençlik Kulübü tarafından organize edilen "Özgürlük ve Kurtuluş Rehberi, Tevhid Öğretmeni Hz. Muhammed (sav)" konulu konferansın afişini ve el broşürlerini dağıtan Bilge Gençlik Kulübü üyesi öğrencilere PKK/BDP`li öğrenci kılıklı zevatlar tarafından saldırı gerçekleşmişti.
 
Saldırının akabinde kendilerini savunmak zorunda kalan dindar gençlere yönelik yalan haber yarışına giren PKK/BDP medyasının yalanları bir bir ortaya çıkıyor.
 
PKK/BDP medyasının fotoğraflarda fişlediği ve terzi olduğunu söylediği dindar gencin üniversite öğrencisi olduğu ortaya çıktı.
 
Tek suçumuz Allah ve Resulünü sevmek
PKK/BDP medyasının yalanlarla fişlemeye çalıştığı üniversite öğrencisi M.K, "Bizi suçlu göstermelerinin sebebi Allah ve resulüne olan sevgimizdir" diyerek PKK/BDP`li zevatların gerçek yüzlerini ortaya çıkardıklarını dile getirdi.
 
PKK/BDP medyasının her zaman dindar insanlar karşısında yalan haber yaptıklarını dile getiren M.K, " Olayların başlama sebebi bizim Hz. Muhammed (sav) için düzenleyeceğimiz etkinlik afişlerini asmamızdı. PKK/BDP`li bir grup afişleri asmamıza izin vermeyip bize saldırdı, bizde kendimizi savunmak zorunda kaldık" dedi.
 
PKK/BDP medyası İlahiyat öğrencisine, terzi dedi
Kendilerine saldıran gruptan aldıkları sopalarla kendilerini savunduklarını belirten M.K, " Sopalar elimizdeyken fotoğraflar çekildi. PKK/BDP medyası bu fotoğrafları alıp beni özel olarak işaretleyip teşhir etti. Benim terzi olup Bilge Gençlik Kulübü tarafından dışarıdan getirildiğimi söyleyerek herkesi kandırmak istediler. Ama benim Dicle Üniversitesi İlahiyat öğrencisi olduğumu herkes biliyor. Merak edipte öğrenmek isteyenler gidip sorabilirler" şeklinde konuştu.
 
PKK/BDP medyası doğmamış gence satırlı eylem yükledi
PKK/BDP medyasının yalanlarının bunlarla sınırlı olmadığını ifade eden M.K, " PKK/BDP medyası beni 90`lı yıllarda satırlı eylemlere katılmakla lanse etti. Oysa ben 1992 yılında doğdum. PKK/BDP medyasının tek amacı var dindar insanları toplumun gözünde karalamak. Ama bunu başaramayacaklar. Çünkü biz hep sağduyulu davranacağız ve toplumda bozgunculuk çıkarmayacağız" dedi.
 
Hem Polis hem de PKK/BDP`liler saldırdı
PKK/BDP medyasının yalanlarının saymakla bitirilemeyeceğini söyleyen M.K, "Polisin bizi koruduğunu hep dile getirdiler. Oysa görüntülere bakın polis bize su sıkıyor, orda tüm arkadaşlarımız cop ve tazyikli sulara maruz kaldı. Bu da gösteriyor ki PKK/BDP medyasının amacı yalnızca karalamaktır" ifadelerini kullandı.
 
Savcılığa başvuracağım
PKK/BDP medyasının kendisini fişleyerek korkutmaya çalıştığını ama bunu hiçbir zaman başaramayacaklarını dile getiren M.K, " Yasal zeminde hakkımı savunacağım, beni karalamalarını yanlarına kar bırakmayacağım Cumhuriyet Savcılığına gidip suç duyurusunda bulunacağım. Vatandaşlardan ricam bir haber okudukları zaman iyice araştırsınlar yoksa farkında olmadan dindar insanları zan altında bırakırlar" dedi.
 
Tehdit ediliyorum
M.K son olarak PKK/BDP medyasının yaptığı ve kendisinin hedef gösterildiği haberlerden dolayı tehdit edildiğini dile getirdi. (M.Sait Adiyaman, Mehmet Furkan - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir