• DOLAR 32.194
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2505.132
  • ...
Sedat Peker: Suriye'ye gidiyorum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye’de “suç örgütü lideri” olmakla suçlanan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne sığınan Sedat Peker Twiter hesabından yeni bir yaplaşımda bulundu.

Peker, kendisine muhalefetin 20 yılda yapamadığını tek başına yapan adam gözüyle bakıldığını ifade ederek "Hizmetlerim henüz bitmedi" açıklaması yaptı.

Peker, "Muhalefetin 20 senede yapamadığını Sedat Peker yaptı diyen dostlarım, hizmetlerim henüz bitmedi. Dış politikaya katkı sağlamak için Suriye’ye gidiyorum. Oradan da Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan ve Ermenistan’a geçeceğim. DÜNYA BARIŞ ELÇİSİ SEDAT PEKER" mesajı paylaştı.

Peker, "Suriye, Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan, Ermenistan’la şahsımla ilgili yapılacak görüşmelerden sonra barış sağlandığı taktirde ziyaretlerim Suudi Arabistan ve İsrail olarak devam edecek. Durmak yok, yola devam!" dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” adlı kitabının ismini parantez açarak paylaşan Peker, “Dünya Barış Elçisi görevimle ABD ve Avrupa’ya gitmeme gerek yok. Mülteciler için ülkemize para verdiler onlarla barıştık. Ancak Taliban’ın bize vermediği Kabil havaalanının güvenliğini almak için Afganistan’a gideceğim” ifadelerini kullandı.

Kaynak; Rudaw

Bu haberler de ilginizi çekebilir