• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kutlu Doğum`a İzin Vermem Diyen BDP`li Müdür
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

 

HABER MERKEZİ - Hazırlıklar aylar öncesinden yapıldı. Valilik başta olmak üzere Diyarbakır Emniyeti gibi resmi başvuru ve izinlerin alınması gereken tüm birimlerden izinler alındı. Sıra Miting Meydanının olduğu Bağlar Belediyesi`ne gelmişti. Platform ve alan için Bağlar Belediyesi`ne başvuruldu.

 

Ancak Bağlar Belediyesi, Peygamber Efendimiz (s.a.v)`in Kutlu Doğum programlarına tahammülsüzlüğünü bir kez daha gösterdi ve önce platformu vermeyeceklerini söyledi, Peygamber Sevdalıları`nın ısrarı üzerine ise tadilat bahanesiyle parkı kullanıma kapattı.

 

Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken Özel Kalemi Mahmut Büyükbayram, Peygamber Sevdalıları Platformu Genel Koordinatörü Avukat Abdulgani Orhan`a yaptığı açıklamada, \"Newroz Park alanı bizim yetkimiz içerisindedir. Newroz etkinliği nedeniyle parkta hasarlar meydana gelmiş durumda. Bizim amacımız parkı yaza yetiştirip halkın dinlenmesine olanak sağlamaktır. Ayrıca valilik dahi bize Peygamber Sevdalılarına izin verdiklerine dair belge gönderirse, valiliğe de tadilat nedeniyle onlara izin vermeyeceğimizi söyleyeceğiz\" dedi.

 

Peygamber Efendimize saygısızlık yaparcasına Kutlu Doğum Etkinliklerini engellemeye çalışan özel kalemin bir fotoğrafı ise bu peygamber düşmanlığının sebebini açıkça ortaya koyuyor. İşte Kutlu Doğum etkinliklerinin Newroz Parkında yapılmasına izin vermeyeceklerini söyleyen Mahmut Büyükbayram`ın içki alemi yaparken ki fotosu…-Turuncu Kazaklı olan-

(Yasir Çelik/İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir