• DOLAR 32.604
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2425.274
  • ...
`Peygambere Savaş Açanlar Hüsrana Uğrayacaklar`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 21 Nisan`da Diyarbakır Newroz Parkı`nda yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğini engelleme girişiminde bulunan BDP`li Bağlar Belediyesi`ne sert tepkiler gelmeye devam ediyor.
 
Peygamber sevdası her şeye galip gelmiştir
Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü`nün "Peygamber Sevdalısı Halkımıza" başlığıyla yaptığı açıklamada, Hakka ve halka hizmetin öncüsü Peygamber Sevdalıları Platformu`nun kuruluşunun 7. yıldönümünde olduklarını belirterek, "Peygamber efendimize yönelik küstahça karikatür krizinin ardından dolup taşan gönüller, Peygamber Sevdalıları Platformu`nun sancağı altında toplandılar ve Diyarbakır`dan tüm dünyaya Peygamber sevdasını haykırarak herkese şu mesajı verdiler; `Bizler Peygamber Sevdalıları olarak tüm Peygamberlerin yolunun yolcusuyuz. Peygambere düşmanlık edenler karşılarında en başta bizleri bulacaklardır. Bizler canımızla, malımızla, tüm varlığımızla onlara feda olmaya hazırız`. O gün bugündür halkımızın gönlünde taht kuran platformumuzun, yıllardır tek amacı ve gayesi Allah rızası olduğu halde, İslam ve Kur`an düşmanı cenahlar tarafından engellenmeye, sabote edilmeye, gölge düşürülmeye çalışılmaktadır. Allah`ın yardımı ve peygamber sevdalısı halkımızın teveccühü sayesinde tüm şeytani oyunlar ve tezgahlar boşa çıkarılmış ve peygamber sevdası her şeye galip gelmiştir." denildi.
 
Peygamber sevdasına hazımsızlık bazen Danimarka`da, bazen Diyarbakır`da
Peygamber sevdasına olan bu hazımsızlığın bazen Danimarka`da, bazen Amerika`da, bazen Türkiye`de bazen de Diyarbakır`da boy gösterdiğine dikkat çekilen açıklamada, " Evet bu hazımsızlığın örneğini dün Adana Valiliği yaşatmaya çalışıp sonra vazgeçerken, bugün de Diyarbakır Bağlar BDP Belediyesi aynı tabloyu sergilemeye çalışmaktadır. 21 Nisan Pazar günü Diyarbakır Nevroz Parkı`nda Diyarbakır Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörlüğü`nün yapacağı `Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed (sav)` adlı etkinliğimiz, söz konusu belediye yetkilileri tarafından sabote edilmeye ve engellenmeye çalışılmaktadır" şeklinde tepki gösterildi.
 
BDP`li belediyenin düzmece ve ihanet kokan gerekçeleri
İstasyon Meydanı`nın artık peygamber sevdalılarına dar geldiğine ve uzunca bir süredir (2 yıl) bu etkinlikleri bu alanda yapma konusundaki düşünce ve çalışmaların mevcut olduğuna işaret edilen açıklamada, "Ancak görünen o ki; sudan bahanelerle ne hakları! Ne de hadleri! olduğu halde birileri peygamber sevdasının önüne geçmeye çalışmaktadır. Bu basit engelleme girişimine sadece tebessüm ediyor, gülüp geçiyoruz. Akıldan, mantıktan, insaftan yoksun bu kör düşünceyi halkımızın takdirine ve gönlüne havale ediyoruz. Düzmece ve ihanet kokan gerekçeler o kadar basittir ki; bunlara değinmeye bile gerek duymuyoruz" ifadeleri kullanıldı.
 
Peygamber Sevdası bizim üst kimliğimizdir
Halka seslenilen açıklamada, "Peygamber sevdalıları, halkımızın gönlünde taht kurmuş ve halkımızın bağrından çıkmıştır. Peygamber sevdası bizim üst kimliğimizdir. Tarihte olduğu gibi bugün de Peygambere (sav) savaş açanlar hem dünyada hem de ahirette büyük bir hezimete ve hüsrana uğrayacaklardır. Kimse peygamber sevdasını bu halkın gönlünden koparıp alamayacak ve hatta buna cüret bile edemeyecektir" denildi.
 
Peygamber sevdalısı halk, engelleme girişimlerine izin vermeyecektir
Açıklamanın sonunda, "Bu girişim ve çabalara biz, yani siz olan! PEYGAMBER SEVDALILARI HALKIMIZ, asla ve asla izin vermeyecektir. Bunu hepimiz göreceğiz Allah`ın izni ve yardımıyla. 21 Nisan`da genç-yaşlı, çocuk- ihtiyar, kadın-erkek hepimiz Diyarbakır mevlid alanındayız İnşaALLAH. Allah`ın selam ve rahmeti hepinizin ve hepimizin üzerine olsun" açıklama ve temennisinde bulunuldu. (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir