• DOLAR 32.553
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2444.305
  • ...
Peygamber sevdalısı Adana halkına teşekkür
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Peygamber Sevdalıları Platformu, Peygamber Efendimizin (sav) Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle 7 Nisan Pazar günü İstasyon Meydanı`nda düzenlediği etkinliğe katılan Adana halkı ile etkinliğe katkıda bulunan tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.


Platform adına teşekkür açıklamasını yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Adana koordinatörü Yılmaz Geçer, Âlemlere Rahmet Hz. Muhammed`e (sav) olan özlem ve muhabbetin gün geçtikçe arttığını, bu yöndeki program ve etkinliklerin her yıl ivme kazanıp büyüyerek sürdüğünü belirtti.


Platform olarak düzenledikleri Kutlu Doğum Etkinliklerine kapalı alanların dar geldiğini belirten Geçer, \"Geçmiş yıllarda Mimar Sinan Açık Hava Tiyatro Anfisinde yaptığımız Kutlu Doğum programlarımızı, Peygamber sevdalısı halkımızın yoğun katılımlarından dolayı, geçen seneden itibaren Adana İstasyon Meydanı`na taşıdık. Etkinliğimize, geçen sene de on binler katılmıştı. Bu yılda da Rabbimizin izniyle daha fazla kişi katıldı\" dedi.


İstasyon Meydanı`nda düzenlenen etkinliğe destek veren herkese teşekkür ettiklerini belirten Geçer; \"Kutlu Doğum etkinliği öncesinde ve sonrasında çok büyük gayretler sarf eden Peygamber Sevdalıları Platformu gönüllüleri başta olmak üzere, düzenlenen etkinliğe katkıda bulunan tüm kişi ve kurumlara ve etkinliğimize katılan Peygamber Sevdalısı tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun\" şeklinde konuştu.


Etkinlik öncesi İstasyon Meydanının kendilerine tahsisi konusunda sıkıntılar çıkartılmasına da değinen Geçer; \"Platform olarak tek gayemiz, Peygamber Efendimizin mesajını insanlara ulaştırmaktır. İki yıldır on binlerin katılımıyla Kutlu Doğum Etkinliğimizi İstasyon Meydanı`nda; kardeşlik ve bayram havasında kutluyoruz. Bu etkinliklerimizin hiç birinde olumsuz bir atmosfer oluşmamıştır. Etkinliğimize katılan on binlerin talebi de Kutlu Doğum programlarımızı İstasyon Meydanı`nda yapmamız yönündedir. Bu noktada bize yer tahsisinde sıkıntı çıkartılmaması gerektiğini ve bayram havasında geçen bu etkinliklerimizi referans almalarını istiyoruz\" dedi. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir