• DOLAR 32.342
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2241.63
  • ...
HÜDA PAR'dan Konya'da katledilen ailenin yakınlarına taziye ziyareti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Abdullah Aslan ile Mahmut Şahin, GİK Üyesi Cemil Genç, HÜDA PAR Konya İl Başkanı Mehmet Zülfü Tan ve beraberlerindeki kalabalık bir heyet, Konya'da katledilen 7 kişinin taziyesine katıldı.

HÜDA PAR heyeti, katledilenlere Allah'tan rahmet, acılı aileye başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.

Taziye ziyaretlerinin ardından açıklama yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan, herkes gibi katledilenlerin acısını ve hüznünü içlerinde yaşadıklarını söyledi.

Yaşanan acının tarifsiz olduğunu ifade eden Aslan, "Ateş, düştüğü yeri yakar' denilir. O ateş gerçekten burayı yakmış. Büyük bir vahşet gerçekleşmiş. Savaşlarda bile kadınlara, yaşlılara ve çocuklara el uzatılmazken burada hem kadınlara hem yaşlılara silah doğrultulmuş ve büyük bir vahşet gerçekleştirilmiştir. Bu vahşeti kabul etmek mümkün değildir." dedi.

Aslan, "Olay bütün yönleriyle, sorumluların da ihmali varsa gerçekten ortaya çıkarılması ve kamuoyuyla paylaşılması gerekir. Bu mesele öyle basit geçiştirilecek bir mesele değildir. Bir evin içerisinde gerçekleşen vahşet vardır. Bu vahşetin ortaya çıkarılması gerekir ve bu elbette ki yargının görevidir. Bir an önce bu olayın aydınlatılması ve suçlunun veya suçluların hak ettikleri cezayı görmeleri gerekir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir