• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Belediye`den Borçlu Vatandaşlara Uyarı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü`nden yapılan yazı açıklamada, borçlu vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

Açıklamada, "31 Aralık 2011 tarihi ve geriye dönük olmak üzere su bedeli, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi ile kira borcu bulunan vatandaşlarımız, 6111 sayılı kanuna göre yapılan borç yapılandırma sonucunda peşin ve ilk taksitlerini 30 Haziran 2011 Perşembe gününe kadar yatırmaları gerekmektedir. İlgililere önemle duyurulur" denildi.

Açıklamada, "Kamuoyunda "Torba Yasa" olarak bilinen bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına yönelik 6111 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılmış borçlarının peşin ve ilk taksit ödeme süresi 30 Haziran`da sona erecek. Uygulamaya göre taksitlerin belirlenen tarihte ödenmemesi halinde yeniden yapılandırmadaki indirimini kaybedecek. Vatandaşlar, yapılandırma ile kazandıkları haklarını kaybetmemeleri için taksitlerini zamanında ve tam olarak ödemedikleri takdirde yasadan yararlanma haklarını kaybedebileceklerdir" ifadelerine yer verildi.

Ali Yıldırım - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir