• DOLAR 32.34
  • EURO 35.193
  • ALTIN 2245.652
  • ...
AÖF öğrencilerinin sınav talebi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sosyal medya üzerinden başlatılan tag çalışmasıyla seslerini duyurmaya çalışan öğrenciler, örgün eğitim veren üniversiteler ile Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ve AUZEF gibi uzaktan eğitim veren üniversitelerde olduğu gibi Atatürk Üniversitesi'nde de sınavların çevrimiçi yapılması talebinde bulunuyorlar.

Coronavirus salgınında vaka sayılarında yeniden artış yaşanması konusunu hatırlatan öğrenciler sağlık bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medyada salgın ile ilgili yaptığı uyarı mahiyetindeki paylaşımları ve vaka sayılarını gösteren tabloları alıntılayarak "aofyazokuluonlineolsun ve aoefyazokuluonlineolsun etiketleriyle binlerce mesaj paylaştılar.

Kullanıcılar tarafından yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde:

Reyhan Kılıç: Vakalar inanılmaz derece çok hızlı ilerliyor. Öğrencilerinizin sağlığını nasıl tehlikeye atabiliyorsunuz?

Metin Yıldız: Bu kadar vaka artmışken online olması hepimiz için en iyisi. Umarım sorumlu insanlar evde çocuk ve yaşlı ailelerimizin olduğunu düşünerek karar verirler.

Abdullah Murat: Sayın Rektörüm; Bir sağlık çalışanı olarak ricam zorlu pandemi döneminin bitmediğini ve yoğun çalıştığımızı bilmenizi istiyorum, Ayrıca sağlığın özellikle şu ortamda riske atılmaması gerektiğini, bunun için @ATA_AOF yaz okulu sınavının #aoefyazokuluonlineolsun istiyorum. Saygılar.

Şu yüz yüze sınav inadınızı vicdanınızı dinleyerek bir kenara atın artık lütfen!! Sadece öğrenciye değer verdiğinizi, sağlık konusunda gerçekten dikkatli olmanızı ve yaz okulunda online sınav istiyoruz!! #aoefyazokuluonlineolsun #kiminumrunda @ProfFuatErdal (İLKHA

 

 

 

 

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir