• DOLAR 32.341
  • EURO 35.123
  • ALTIN 2238.43
  • ...
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Alagöz emekli oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz emekliye ayrılması vesilesiyle yayımladığı mesajda herkesten helallik diledi.

Alagöz yaptığı yazılı açıklamada, "Değerli Mesai Arkadaşlarım, Değerli Eğitim Çalışanları, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler ve Adıyamanlı hemşerilerim, Adıyaman Ticaret Meslek Lisesinde 20 Ekim 1982 yılında Edebiyat Öğretmeni olarak başladığım öğretmenlik görevime; okul müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü, il milli eğitim müdür yardımcılığı, Şırnak ve Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve son olarak da doğup büyüdüğüm, öğretmen olarak göreve başladığım İlimden (Adıyaman) Milli Eğitim Müdürü olarak emekli olmanın onurunu yaşamaktayım. Şahsıma tevdi edilen bu görevleri yaparken, mesai mefhumu düşünmeksizin bütün birikimimizle yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için çalıştım." dedi.

Alagöz açıklamasında tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, "Değerli mesai arkadaşlarım, bugüne kadar yapmış olduğunuz gayretli çalışmalardan dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her birinizden Allah razı olsun. Adıyaman'da 11 yıl milli eğitim müdür yardımcılığı, 3 yıl da milli eğitim müdürü olarak görev yaptığım süre içerisinde sizlerle el ele ve omuz omuza vererek güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Eğitim çalışanlarının en üst kademesinden (ilçe milli eğitim müdürleri, il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenlerimiz, şeflerimiz, memurlarımız ve hizmetlilerimiz...) en alt kademesine kadar yaptıkları gayretli ve samimi çalışmalarından dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yolunuz hep açık olsun." ifadelerini kullandı.

"Eğitimde feda edilecek tek fert yoktur"

Kıymetli velilerimiz; göreve geldiğim günden bugüne kadar, insanı odaklı, adaletli, sevgi ve saygıya dayalı bir yönetim anlayışı uygulamanın gayreti içerisinde oldum ve bunu da çalışma arkadaşlarımla birlikte başardığımıza inanmaktayım. Bizler eğitim camiasının birer ferdi olarak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yarınlara hazırlamak gibi önemli bir görevi yerine getiriyoruz. Bu hizmet anlayışından hareketle; okul - derslik ortamlarının iyileştirilmesi, geliştirilmesi ve akademik başarılarının arttırılması için mesai arkadaşlarımla birlikte hiçbir fedakârlıktan sakınmadık. Eğitimde feda edilecek tek fert yoktur. anlayışıyla çalışmalarımıza devam ederek eğitimde her kademede ilimizin başarı çıtasını yukarıya taşıdık. Gerek il merkezinde gerekse ilçelerde ayak basmadık okul ve kurum bırakmadık, sorunları zamanında tespit ederek çözüm odaklı çalıştık. Geleceğimiz olan çocuklarımızın; milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını ve bayrağını seven, bunları akademik başarıyla taçlandıran bireyler olarak yetişmesi için bütün imkânlarımızı seferber ettik. İlimizde eğitim - öğretim hizmetlerindeki gelişim ve yakalanan başarının hız kesmeden bundan sonra da sürdürüleceğine gönülden inanmaktayım. Görevim süresince verdiğiniz güven ve destek için teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

"Ülkemizin geleceğisiniz ve bizim için çok değerlisiniz"

Öğrencilere seslenen Alagöz, "Sevgili öğrencilerim, siz ülkemizin geleceğisiniz ve bizim için çok değerlisiniz. Yarınlarımızı sizlere emanet edeceğiz. Sizlerin; ahlaklı, erdemli, değerlerine bağlı, yaşadığı çağın bilgi ve becerilerine sahip, eleştirel düşünebilen bireyler olarak donanımlı bir şekilde yetişmeniz için eğitim çalışanlarımız bu salgın döneminde bile her türlü gayreti göstermişlerdir. Sizlerden beklenen de daha çok okuyarak ve çalışarak beklediğimiz başarıyı bizlere yaşatmanızdır. Bu duygu ve düşüncelerle görevim süresince her türlü yardım ve desteklerini esirgemeyen Valilerimize, (özellikle şimdiki Adıyaman Valimiz Sayın Mahmut Çuhadar'a) Milletvekillerimize, İl Belediye Başkanımıza, Kaymakamlarımıza, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımıza, İl Müdürlerimize ve tüm paydaşlarımıza yakın ilgi ve desteklerinden dolayı şükranlarımı arz ederim. Haklarınızı helal edeceğiniz temennisi ile (varsa bir hakkımız bizden yana helal olsun) hepinize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah'a emanet olunuz." dedi. (İLKHA)

 

 

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir