• DOLAR 32.459
  • EURO 34.755
  • ALTIN 2437.049
  • ...
Sosyal yardım kurumları ortak hareket edecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Toplantıya Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şanlıurfa İl Müdürü M.Sait Mızraklıdağ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ekrem Ayaz, kurum Amirleri, İş-Kur personeli ve Sosyal Yardım ve İnceleme görevlileri Temsilcileri katıldı.

 

Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü, İl/İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, İş ve Meslek Danışmanları ile Sosyal Yardım ve İnceleme görevlileri temsilcilerini bir çatı altında birleştiren toplantıda, kurumlar arası ortak hareket etmenin gerekliliği, kurumlar arası diyaloğu arttırma, toplu ve bireysel görüşme yapılabilmesi için uygun yer ve zaman tespiti yapılması, ilçelerde bulunan yardıma muhtaç kişilere ulaşma yöntemleri ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`na başvuruda bulunup çalışabilecek durumda olanların istihdamını sağlamak gibi önemli konular görüşüldü.

 

Toplantıda alınan kararlar ve ortaya atılan fikirlerin değerlendirilip daha sonra ilgili kurumlara bildirilmesi kararı alındı. (Osman Gülebak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir