• DOLAR 32.493
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2442.15
  • ...
Ensar Vakfı`na hayırlı olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman`daki ziyaretleri kapsamında Ensar Vakfı Batman Şubesi`ne giderek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Batman Valisi Yılmaz Arslan`ın yanısıra birçok bürokrat da katıldı. Ziyaret sırasında, Ensar Vakfı Batman Şube Başkanı Abdulselam Batu, yönetim kurulu üyeleri, Ensar Vakfı`nda kurslara devam eden İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri de hazır bulundular.
Bakan Şimşek, Ensar Vakfı`nın uzun yıllardır öğrencilere önemli hizmetler veren bir vakıf olduğunu söyledi.

Ensar Vakfı Batman Şubesi tarafından yapılması planlanan öğrenci yurdu ile ilgili de bilgi alan Bakan Şimşek, yapılacak olan bu yurdun planlamasının iyi yapılması gerektiğini, öğrencilerin gelecekteki ihtiyaçları da göz önünde bulundurularak planlama yapılmasının doğru bir adım olacağının da altını çizdi.

Ayrıca İmam Hatip Liseleri`nin kendileri için büyük önem taşıdığının ifade eden Bakan Şimşek, Batman`da ilçelerle birlikte 7 olan İmam Hatip Lisesi sayısını gelecek yıllarda artıracaklarını ve bu okullara yenilerini ekleyeceklerini belirtti.

Yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi kompleksinin de Batman`da çok önemli bir boşluğu dolduracağını vurgulayan Bakan Şimşek, bu okulların sayısını artırmak ve kalitelerini yükseltmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerinin de altını çizdi.

Ziyaretin son bölümünde, Ensar Vakfı Batman Şubesi tarafından Bakan Şimşek`e bir teşekkür plaketi takdim edildi.
(Sezer İlbasan-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir