• DOLAR 32.52
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2437.401
  • ...
Salavat kampanyasına davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü`nden yapılan açıklamada, "Şüphesiz, Allah ve melekleri Peygambere salat ederler. Ey iman edenler, siz de ona salat edin ve tam bir teslimiyetle ona selam verin." (Ahzab:56) ayeti hatırlatılarak, başlatılan salavat kampanyasına katılım çaığrısı yapıldı.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü tarafından Kutlu doğum etkinlikleri çerçevesinde her yıl düzenlenen ve Diyarbakır Çağrı Fm`in de destek verdiği salavat kampanyasına halkın büyük teveccüh gösterdiği belirtildi.
 
Kampanya çerçevesinde getirilen salavat ve tehliller ile okunan hatim ve Yasinlerin düzenlenen kutlu doğum etkinliklerinde açıklandığı ifade edilen açıklamada, "Biz de bu kampanyamızın sonuçlarını, 2013 Diyarbakır kutlu doğum etkinliğinde açıklayacağız. 21 Nisan Pazar Günü Newroz Parkı Miting Alanı`nda düzenlenecek Diyarbakır Kutlu Doğum Etkinliğinde getirilen salavat ve tehliller ile okunan hatim ve Yasinler teslim edilecek. Halkımızın yoğun bir teveccüh göstererek sürdürdüğü salavat kampanyasına katılmak isteyen Peygamber Sevdalısı halkımızı bir kez daha bu hayırlı kampanyaya desteklerini sunmaya davet ediyoruz. Kampanya çerçevesinde okunan hatim ve Yasinler ile getirilen salavat ve tehlillerini halkımız 0412 257 29 11 ve 0412 257 29 12 nolu telefonları arayarak teslim edebilirler. Ayrıca internet üzerinden www.cagrifm.com.tr adresinden veya info@peygambersevdalilari.com adresine mail göndererek katılabilirler" denildi.
(Yakup Moğulgani - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir