• DOLAR 32.363
  • EURO 34.677
  • ALTIN 2394.101
  • ...
Umut Kervanı'ndan selzede mevsimlik işçilere gıda yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şereflikoçhisar'da yağan yoğun yağmurun ardından yaşanan sel dolayısıyla tarlada çalışan mevsimlik işçilerin çadırları, yiyecek, giyecek, yatak ve tüm eşyaları sele kapılmıştı. Mevsimlik işçileri, yaşadıkları sel felaketi sonrası kendilerine yardım ulaştıran Umut Kervanı temsilcilerine teşekkür etti.

Umut Kervanı Temsilcisi Ahmet Görceğiz, yaşanan sel felaketi nedeniyle zarara uğrayan mevsimlik işçileri yerinde ziyaret ederek yaşadıklarını kendilerinden dinledi.  

Yaşadıkları felaketi Umut Kervanı temsilcilerine anlatan selzede Ömer Harmanşah, Umut Kervanı temsilcisine teşekkür ederek yetkili ve hayırseverlerin kendilerine yardım eli uzatmasını istedi.

Yapılan yardım sonrası İLKHA muhabirine açıklamada bulunan Umut Kervanı Temsilcisi Ahmet Görceğiz, "Ankara Umut Kervanı olarak kardeşlerimizin kaldıkları yerde yoğun bir yağıştan sonra sel felaketi yaşandı. Sel felaketinde sadece kendi canlarını kurtarabildiler. Bütün eşyaları, yatakları, giyecek ve yiyeceklerinin hepsi sel sularına kapıldı. Bu konuda Umut Kervanı olarak imkân dahilinde kardeşlerimizin yaralarını sarmaya geldik. Elhamdülillah can kaybımız yok fakat maddi olarak çok zarar gördüler. Soğan ve diğer ekinlerinin zararları göz önünde… bu konuda en azından devlet yetkililerinin bu konuya duyarsız kalmamaları gerekir. Biz kardeşlerimizi imkân dahilinde yalnız bırakmayacağız. Kendilerine gıda ve un yardımında bulunduk." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir