• DOLAR 32.335
  • EURO 35.062
  • ALTIN 2308.378
  • ...
Umut Kervanı Adıyaman'da ihtiyaç sahibi ailelere et, gıda ve temizlik malzemesi dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yılın her ayında çalışmalarını devam ettiren Umut Kervanı Kurban Bayramı öncesi ailelere çeşitli yiyecek ve temizlik maddesi içeren kolilerden oluşan paket dağıtımı gerçekleştirdi.

İnsani yardım faaliyetlerini artırarak yetim ve muhtaçların umudu olmaya devam ediyor.

Yetim, muhtaç ve salgın nedeniyle çalışamayan durumdaki insanlara ulaşmayı hedeflediklerini belirten Umut Kervanı Adıyaman Başkanı Mahmut Yıldırım, başvuruları değerlendirerek ihtiyaç sahiplerini kategorize ettiklerini ve öncelik sırasına göre yardımda bulunduklarını belirtti.

Yıldırım, hayırseverlere teşekkür ederek "Hayırseverler tarafından verilen, gıda kolileri, kesilen adak ve diğer yardımları önceden tespit ettiği muhtaç ailelere ulaştırarak yardımlarımıza devam ediyoruz. Tespit ettiğimiz aileler içerisinde muhacerat hayatı yaşayan ve zor şartlarda geçinmeye çalışan kardeşlerimizde var, bunların durumu içler açısıdır.  Hayırseverlerden yardımlar geldikçe bizlerde ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmaya devam edeceğiz. Rabbim hayırseverlerin hayırlarını şimdiden kabul etsin inşallah." ifadelerini kullandı.

Yılda bir defa evlerine et giren insanların yaklaşan Kurban Bayramı'nda unutulmaması gerektiğini dile getiren Yıldırım, "Yaklaşan Kurban Bayramı ihtiyaç sahibi insanlarla aramızda kardeşliğe bir vesile olsun. Keseceğimiz kurbanlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için hayırsever kardeşlerimizin bizimle iletişime geçmesini bekliyoruz. Sadece kurban değil bir yetim veya yoksulu giydirmek veya çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak isteyen hayırseverleri Umut Kervanına bekliyoruz." (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir