• DOLAR 32.468
  • EURO 34.703
  • ALTIN 2436.26
  • ...
Türkiye Aile Birliği üyeleri AK Parti Grup Başkanvekili ile görüştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

Türkiye Aile Birliği üyeleri süresiz nafaka, genç evlilik mağdurları ve çocuk icrası gibi ailenin yaşadığı problemleri gündeme getirmek için yürüyüş İstanbul’dan başlatmıştı. Ankara’da son bulan yürüyüş sonrası Türkiye Aile Birliği üyeleri, AK Parti Grup Başkanvekili Avukat Cahit Özkan ile görüştü.

 

Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Süresiz Nafaka Mağdurları Platformu Başkanı ve Türkiye Aile Birliği Sözcüsü İlhan Ergincan, “Türkiye Aile Birliği” Platformu olarak AK Parti Grup Başkanvekli Cahit Özkan, TBM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç ve Değerli vekilimiz Nergis Atçı’nın katılımıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk.” Dedi.

“ÖNEMLİ KONU BAŞLIKLARINI KENDİLERİNE İLETTİK”

Gazetemize açıklamada bulunan Ergincan, görüşmenin olumlu bir havada geçtiğini belirterek, “Velayet, Nafaka, 6284Yasa, Genç Evlilik Mağdurları, Süresiz Nafaka Hapsi, Çocuk Haczi, EYS, Mahkeme Masrafları, Boşanma Kaynaklı Ceza Davaları, Uzun Yargı Süreci, Hukukta Pozitif Ayrımcılık, Taraflı ve ağır tazminat kararları gibi önemli konu başlıklarını kendilerine ilettik. Gayet ilgili ve dikkatle bizi dinlediler. Gerekli yerlerde notlar aldılar. Umuyoruz ki bu verimli görüşmemiz mağdurların sorunlarının çözümü için bir adım olur. Görüşmelerimize devam edeceğiz. ” şeklinde konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir