• DOLAR 32.488
  • EURO 34.888
  • ALTIN 2420.46
  • ...
Eski yöneticilere plaket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Bölge Devlet Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen törenle, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri tarafından, Kamu Hastaneleri Birliğinin kurulması ve yeni planlama ile görevleri sona eren idarecilere plaket verildi.


Törene Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Faruk Günak, İdari Hizmetler Başkanı Bayram Demir, Mali Hizmetler Başkanı Abdurrahman Atlı, Bölge Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Adnan Tuna ve sağlık çalışanları katıldı.


Törende bir konuşma yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Faruk Günak, \"Eski yöneticiler yıllarca Batman`a hizmet ettikler ve hizmet etmeye de devam edeceklerini umut ediyoruz\" dedi.


Konuşmanın ardından Günak, İdari Hizmetler Başkanı Demir ve Mali Hizmetler Başkanı Atlı tarafından, Batman Ağız ve Diş Merkezinde Başhekim ve Müdür Yardımcılığı yapan Ahmet Bozyiğit, Hülya Sağlam, İbrahim Halil Kayrı, Nimet Çile, Sait Evrensel ve Tuncay Vural, Bölge Devlet Hastanesinde Başhekim ve Müdür Yardımcılığı yapan Alaattin Akay, Ferhat Soyoral, Mesut Arıkan, Osman Atılgan, Ramazan Kapucu ve Selahattin Kaçan, Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları Hastanesinde Başhekim ve Müdür Yardımcılığı görevi yapan Eşraf Nuri Uçar, Mehmet Ozan, Murat Yardımcı ve Songül Bora`ya plaket verildi.                       (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir