• DOLAR 32.501
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2430.519
  • ...
İnanarak yapılan dua her kapının anahtarıdır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar ve Ankara`dan da bir Kızılay heyeti, Muş Valisi Ali Çınar, Belediye başkanı Necmettin dede ve çeşitli, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleşen toplantı Muş Zümrüt Otelde gerçekleşti.

Programın başında bir açılış konuşması yapan Muş Kızılay Şube Başkanı Cengiz Koç, böyle önemli bir toplantının Muş`ta yapılmasının onur verici olduğunu belirterek, Kızılay`ın Türkiye`de çok önemli bir konumda olduğunu bu yüzden de böyle bir kurumda hizmet ettiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Daha sonra kürsüye çıkan Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar, Muş Kızılay Şubesine desteklerinden dolayı Muş Valisi Ali Çınar, Belediye başkanı Necmettin dede ve tüm Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerine teşekkür etti.

Halkın dualarının Kızılay`ın arkasında olduğunu söyleyen Akar; İnanarak yapılan duaların Allah indinde kabul olunacağına inandıklarını belirtti. Kızılay Genel Başkanı Akar; \"İnanarak yapılan dua her kapının anahtarıdır. İşte o yüzden içten ve inanılarak yapılan dualarla Türk Kızılay`ı büyük başarılar göstermektedir. Kızılay kanatlanmıştır ve uçmaktadır. Önümüzdeki yıllardaki vizyonumuz Kızıl haç örgütü içinde dünyanın bir numaralı iyilik örneği olmaktır\" dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Muş Valisi Ali Çınar; \"Kızılay ülkemizin çok önemli bir kuruluşudur gerek ülkemizde gerekse dünyanın en uzak köşelerinde ülkemizin bayrağını dalgalandırmaktadır. İnsanımızın iyiliksever ve misafirperverliğini en iyi şekilde temsil etmektedir. Gerçekten Kızılay ülkemizin ve milletimizin gurur kaynağıdır\" dedi.

Vali Çınar, Kızılay`ı her zaman yanı başlarında hissettiklerini, Kızılay bir dernek statüsünde olmasına rağmen Kızılay`ı her zaman bir kamu kurum ve kuruluşu gibi gördüklerini belirterek, her zaman Kızılay`ın görevini en iyi bir şekilde yapabilmesi için Kızılay`a her zaman destek vereceklerini söyledi.

Program misafir ve katılımcılara yapılan ikramlarla sona erdi. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir