• DOLAR 32.339
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2393.414
  • ...
Siyonist esir askerin ailesinden işgal ordusuna sert tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

Leah Golden, kendisine defalarca oğlunu geri getirme vaadi veren ama sözlerini tutmayan sözde Savunma Bakanı Benny Gantz ve Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi'nin şahıslarında orduya sert tepki göstererek, yaşananların büyük bir utanç olduğunu, siyasi ve askeri liderlerin aileye Gazze ile yapılan müzakerelerin detayları hakkında bilgi vermediğini ve kendilerinin bilgi toplamak zorunda kaldıklarını açıkladı.

Golden, Mısır'a gitmeden önce sözde Dışişleri Bakanı Gabi Aşkenazi ile görüştüğünü, ancak bu ziyaret hakkında kendisine bilgi verilmediğini belirtti.

Siyonist işgal rejiminin, 1 Ağustos 2014'te Gazze Şeridi'nin Refah kentine şiddetli saldırılar düzenlemesi sonucu iki bin kişi şehit olmuştu. Saldırılar sırasında 2'si asker 4 siyonist işgalci de HAMAS'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından esir alındı. Kassam Tugayları, esir takası anlaşması yapılmadan bu kişilerin durumu hakkında herhangi bir bilgi vermeyi kabul etmiyor.

Filistin direnişinin Gazze Şeridi'nde esir tuttuğu işgal askerlerinin aileleriyle işgal rejimi yetkilileri arasındaki gerginlik büyüyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir