• DOLAR 32.273
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2433.662
  • ...
Engelli genç cep telefonu almak için biriktirdiği parayı Filistin'e bağışladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İstanbul Fatih'te ikamet eden ve siyonistlerin Filistinli Müslümanlara yönelik katliamlarına izlediği haberler sayesinde haberdar olan engelli (orta derece mental retardasyon-zeka geriliği) Yusuf Daşkın (21), yaşananlara kayıtsız kalmadı.

Cep telefonu almak için uzun süredir para biriktiren Daşkın, şahit olduğu manzaralar sebebiyle tüm parasını Filistinli Müslümanlara ulaştırmaları için Umut Kervanı Fatih Temsilcisi Cahit Dağhan'a teslim etti.

Düşünceli davranışı sebebiyle Yusuf Daşkın'a teşekkür eden vakıf temsilcisi Dağhan, teslim aldıkları emaneti yerine ulaştıracaklarını ifade etti.

Dağhan, "Yusuf kardeşimiz Filistin'de çocukların gençlerin şehid olmasından ve evlerin yıkılmasından dolayı kumbarasında biriktirmiş olduğu parayı kurumumuza teslim etmiştir. Bizlerde en kısa zamanda Filistin'deki mağdurlara ulaştıracağız inşallah." dedi.

İsrailin Filistinli Müslümanlara zulmettiğini dile getiren Yusuf Daşkın ise parasını Mescid-i Aksa'nın kurtuluşu için bağışladığını söyledi.

Daşkın, "Ben babasızlığın ne demek olduğunu biliyorum. Bu yüzden paramı Filistinli abilerime bağışlayacağım. Paramı telefon almak için biriktirdim ama Filistin'e göndereceğim. Filistin'de yaşanan olaylardan dolayı onlara göndereceğim. Paramı hem Filistinlere yardım etmek hem de Mescid-i Aksa'nın kurtuluşu için gönderiyorum. Direnişçilere selam olsun." diye konuştu. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir