• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Diyarbakır'da ihtiyaç sahibi binlerce kişiye ayni ve nakdi destek sağlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır’ın 400 bin nüfusu ile 36 ilden büyük olan ilçesi Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, özelikle salgın sürecinde mağdur olan vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Şu ana kadar 69 bin 900 kişiye ayni ve nakdi destek sağlanırken, çeşitli nedenlerle çıkan yangınlarda evi yanan 20 vatandaşın evi de onarılıp beyaz eşya gibi destekler sağlandı.

Bu süreçte çocukların eğitimden mahrum kalmaması için de hem tablet desteği hem de belediyeye ait eğitim merkezinden eğitim desteği sağlanırken 10 bin ihtiyaç sahibine ise belediye bünyesindeki giyim mağazalarından giysi desteği verildi.

Yaptıkları sosyal yardım çalışmalarıyla ilgili konuşan Beyoğlu, "Hakkın rızasını kazanmak ve milletin derdiyle dertlenmek amacıyla samimi duygularla hareket ederseniz bunun halkta karşılığı mutlaka olur. Çünkü bu halk kadirşinas bir halktır. Biz 26 ayda bunu sahada yaşayarak gördük. Her kesimden insana gidip kapılarımızı ve imkanlarımızı sonuna kadar açık tuttuğumuz için bu güzel hizmetleri yapmak nasip oldu." dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir